Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum


Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Skorašnje poruke

Stranice: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Prognoze / Odg: Avgust 2017.
« Poslednja poruka Kimi poslato danas u 15:37 »
Ništa se nije promenilo, ova karta obećava dosta grmljavine iako, ponavljam, parametri nisu ništa specijalno. U igri je i neki linijski sistem.2
Aktuelne vremenske prilike / Odg: Avgust 2017 - II dekada
« Poslednja poruka Darko_9 poslato danas u 14:43 »
Beograd je tmax po RHMZ AMS isla do 37.4 stepena ali ce pretpostaljam da ce tmax zvanicno biti nesto ispod 37 stepeni po synop je bilo 36.6 u 14 casova , ali tek je sredina dana videcemo.
3
Aktuelne vremenske prilike / Odg: Avgust 2017 - II dekada
« Poslednja poruka Milosh poslato danas u 14:07 »
U Baru prvi dan bez značajnijeg vetra u prethodnih nedelju dana. Samim tim, dosta je sparno i pored relativno niske temperature (30°C). Požari po okolnim brdima i planinama poprimaju sve ozbiljnije razmere i biće opasno ako se ne ugase do jakog vetra koji će dunuti u ponedeljak.Pyrocumulus iznad Rumije:

4
Prognoze / Odg: Avgust 2017.
« Poslednja poruka srba poslato danas u 13:44 »
Ja bih rekao da je to samo bilo pitanje trenutka kada će GFS krenuti u pravcu EC-a. Milion puta dokazana situacija je da je na duže staze u pravu onaj model koji daje stabilniju (anticiklonalnu) varijantu. Pred nama je jako dug period stabilnog vremena, kome se uopšte ne nazire kraj. Ali, navikli smo već na to ovog leta. Treba li da pominjem da je poslednja kiša u pravom smislu te reči pala još početkom juna?
A kad je već ovako vruće leto, reko' ajde makar ću se iskupati lepo na moru. A ono, more nikad hladnije, samo što sante leda ne plivaju. Kako nije uspelo da se zagreje pored toliko vrućina, nije mi jasno. Dođe mi sad da odem u tropske predele, naša klima je bolest sama po sebi.
More je u julu bilo toplo  24-26C a krajem jula i do 13.avgusta 26-28C (satima nisam izlazio iz vode).Samo je od 14-16 jula zbog severa  voda bila 21-23C. Znaš i sam za mikro klimu Bara,u letnjem periodu čim dune sever u toku noći zna da ohladi vodu za 4-6C.S obzirom da se u kontinentalnim delovima Srbije očekuju prodori sa severozapada u narednom periodu u  Baru će pored toplog vremena biti dosta severa a samim tim i hladnija voda mora.

Pozdrav Milošu uz želju da ga posluži vreme i da se što više kupa.
5
Aktuelne vremenske prilike / Odg: Avgust 2017 - II dekada
« Poslednja poruka Bart poslato danas u 13:23 »
BG izjednacio rekord po broju 35.0C+ dana sa 2015. godinom i sa danasnjim danom to je 25 takvih dana...
Ovde trenutno 34C ali kad se zna da sutra stize osvezenje nije problem jedan ovakav topliji dan...  :)
6
Prognoze / Odg: Avgust 2017.
« Poslednja poruka xiMa poslato danas u 11:47 »
Pozdrav,prognoza za nedelju za juzni banat,bice li kise opet?
7
Aktuelne vremenske prilike / Odg: Avgust 2017 - II dekada
« Poslednja poruka Georgi Zahariev poslato danas u 07:18 »
Приятно е тази сутрин времето във Враца.
Т е 19С, подухва вятър и можем да охладим апартамента.
8
Pričaonica / Odg: Sport
« Poslednja poruka Niksic 3 poslato danas u 01:30 »
Kako naši omladinci odigraše srcem večeras.Kakva želja za pobjedom,kakav motiv,svaka nam čast :D Ovo je ponos Crne Gore.BRAVO!
9
Aktuelne vremenske prilike / Odg: Avgust 2017 - II dekada
« Poslednja poruka Srđan poslato juče u 21:16 »
Do kraja dana se zadržalo pretežno sunčano i toplo uz većinom slab, istočni i severoistočni vetar. Maksimalna dnevna temperatura na glav. met. stanici na Vračaru je iznosila 34,8ºC (sa ovom vrednošću smo se i danas "plasirali" u sam vrh tabele), a na aerodromu u Surčinu 33,8ºC.

Usledilo je vedro i toplo veče uz slab (na aerodromu u Surčinu povremeno i umeren), istočni i jugoistočni vetar. U 19h je na glav. met. stanici na Vračaru izmereno 31,4ºC. Trenutna temperatura (21.10h) iznosi 28,0ºC prema AMS Košutnjak, odnosno 27,4ºC prema AMS Vračar.


10
Aktuelne vremenske prilike / Odg: Avgust 2017 - II dekada
« Poslednja poruka Georgi Zahariev poslato juče u 20:58 »
Приятна вечер във Враца.
Т е 24С.
Stranice: [1] 2 3 4 5 6 ... 10