Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum


Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: vreme na TARI 5-12.7  (Pročitano 2010 puta)

Van mreže blisks

  • Poruke: 1
vreme na TARI 5-12.7
« poslato: 03. Jul 2010. u 23:33 »
Pozdrav iz Slovenije.
Od 5.- 12. jula trebali bi izvoditi  radove na novim teniskim terenima na  planini TARA,  kako gledam sada , vremenska prognoza ide iz sunčanog na dosta promenljivo. Mi trebamo suvo i toplo vreme . Molim za koje dodatno mišljenje o razvoju vremena u sledečoj nedelji na TARI.
Pozdrav !
Anže

Van mreže ptprince

  • Počasni član
  • ***
  • Poruke: 4.901
  • Starost: 58
  • Lokacija: Asteroid B607... ili bilo koji drugi
  • Le Petit Prince
Odg: vreme na TARI 5-12.7
« Odgovor #1 poslato: 06. Jul 2010. u 10:12 »
Čudi me da ti niko nije odgovorio na ovo pitanje. A toliko prognostičara... :redface:

Kako je danas definitivno 6. juli, teško da ću biti mudar sa svojim odgovorom. Ipak, nadam se da ćeš videti ovaj odgovor koji se odnosi na ostatak perioda do 12. jula.
Retki pljuskovi se mogu očekivati još danas, ali je verovatnoća za njih sve manja. Za 7. juli se očekuje blagi pad temperature, malo pojačan severozapadni vetar, i mala mogućnost padavina. Od 8. jula na dalje blagi porast temperature i uglavnom suvo vreme. Manje-više pogodno za radove. Ako nikome ne smeta to šro će malo da ga poprska kišica, uslovi za radove će biti povoljni. Čak se ne očekuju neke vrućine ni u nižim predelima, a kamoli na 100 metara visine, gde će najviše dnevne temperature biti od sutrašnjih oko 17 stepeni do najviših 25-26 stepeni tokom perioda. Uostalom, podaci sa Zlatibora dosta dobro reprezentuju stanje na Tari.

Srećan rad! I izvini za kašnjenje, ja se obično ovde ne javljam, jer je velika gužva među prognostičarima, pa se držim po strani.
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...