Meteorologija > Klima

Jul 2017

(1/3) > >>

Медо:
Екстремна суша у Зрењанину и средњем Банату, такође и Ниш и већина југоистока сува као барут, ако ускоро не падне кише ово би могла бити елементарна непогода...

jQuery(document).ready(function($){jQuery(function(){jQuery("#msg_237611").css("overflow-y", "hidden");});});Tweet

Boce:
Nije mi baš jasna ova karta kad znamo da su istočna Srbija i krajnji jugoistok dobili od 20mm do 50mm u poslednjih nedelju dana. Nije to previše uz ovakve temperature ali ne mogu se staviti u istu grupu ove teritorije sa okolinom Niša. 

Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока

Медо:
Карта је дефинитивно угруба, зато сам и ставио већина југоистока, пошто је крајњи југоисток у бољем положају по питању суше.

Boce:
Ako dobro vidim karta je sa RHMZ sajta i zbog toga me čudi traljava izrada jer oni imaju najtačnije podatke sa svih padavinskih stanica.

Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока

Srđan:
 ^^
Ni meni nije baš jasno, ali ako se ne varam, karta se ne izrađuje na osnovu padavina, već relativne vlažnosti vazduha (mislim da je neko to već pominjao ranije). Ispravite me ako nisam u pravu, molim vas, nisam siguran. :)  Mada, ipak piše iznad karte na sajtu RHMZ-a, odakle je preuzeta, da je na osnovu standardizovanog padavinskog indeksa. :hm: :confused:  Ako grešim, onda su prilično traljavo izradili kartu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju