Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum


Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Meteorološki godišnjaci  (Pročitano 24530 puta)

Van mreže Doca

  • Poruke: 4
Meteorološki godišnjaci
« poslato: 13. Septembar 2014. u 10:27 »
Poštovani,
Mislim da je pravo vreme da se pokrene i ova tema. Na ovakav način (nadam se) da će se lakše dolaziti do klimatoloških podataka i da će članovi foruma dati pun doprinos tome.

Interesuje me da li neko ima Meteorološki godišnjak 1 za 1985. , Meteorološki godišnjak 1 za 1986. i Meteorološki godišnjak 1 za 1987. godinu na nivou bivše SFRJ u PDF - u ili nekom sličnom formatu, inače izdavač je nekadašnji Savezni Hidrometeorološki zavod, Beograd. Na site -u Republičkog hidrometeorološkog zavoda piše da nisu dostupni, a kada sam ih zvao oni su govorili prvo da ne postoje, pa onda kako je to u arhivi, da su deo arhive skladištili na više mesta, da je deo arhive završio u đubrištu, kao i to da su se pravili nenadležnim i neupućenim. Iz pouzdanih izvora sam dobio informaciju da ti godišnjaci postoje, pa ako neko u privatnoj kolekciji poseduje te godišnjake, neka ih postavi ili neka me kontaktira kako da ih preuzmem. Hitno su mi neophodni  :sos:
Unapred zahvaljujem!
« Poslednja izmena: 14. Septembar 2014. u 18:56 Stefano »

Van mreže eman

  • Poruke: 1
Odg: Meteorološki godišnjaci
« Odgovor #1 poslato: 19. Februar 2015. u 06:09 »
Mislim da je pravo vreme da se pokrene i ova tema. Na ovakav način (nadam se) da će se lakše dolaziti do klimatoloških podataka i da će članovi foruma dati pun doprinos tome.
Are you interested in Certkiller LX0-102 Get our self paced 70-411 itil study packages to pass your rasmussen without

Van mreže dendromarko

  • Poruke: 2
Odg: Meteorološki godišnjaci
« Odgovor #2 poslato: 01. Jun 2019. u 14:50 »
Ako je neko došao do ovih godišnjaka, molio bih ga da me uputi, ako ne ovde onda preko poruke. :) Ako ništa, u Zagreb, u biblioteku hidrometeorolškog zavoda i tamo piše da ima http://library.foi.hr/m3/ksr1.php?nema=I&B=575&N=30&V=Y&ZB=&LO=&J=&K=A&Z=&O=1&S=3&css=&H=&upit=Meteorolo%9Aki%20godi%9Anjak&T=&R=&ScrollAction= :thumbup:

Van mreže Stefan Valjevo

  • **
  • Poruke: 1.156
  • Starost: 36
  • Lokacija: Valjevo
Odg: Meteorološki godišnjaci
« Odgovor #3 poslato: 01. Jun 2019. u 19:02 »
Pet godina od čuvenog maja i meteorološkog jednomesečnog rekorda 317lm2 u Valjevu.