Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum


Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Sport  (Pročitano 546543 puta)

Van mreže Bart

  • ****
  • Poruke: 9.451
  • Lokacija: Niš
Odg: Sport
« Odgovor #1560 poslato: 01. Jul 2016. u 17:47 »
Sve je pocelo kada je Deandre Dzordan dobio 20 miliona godisnje, evo nastavlja se u istom stilu, Lin 12, Batum 20 miliona godisnje  Dramond 26 miliki...Jeste Dramond sjajan  atleta i perspektivan ali ovo je mnogo...Sto kaze Kobi Brajant za Deandrea za 20 miliona mora da ume da pogodi prokleto slobodno bacanje a ovi dvojica su katastrofa ali dobro ne mozemo mi tu nista...Povecali salary cap i sad i plate vrtoglavo rastu, da je posteno Lebron bi trebalo da ima najvecu ali on ce uzeti verovatno manju nego sto moze da bi doveli jos nekog dobrog igraca...Smeta mi to preplacivanje, ali tako je i u Evropskom fudbalu...
све али један Мозгов 16 "милки" годишње, следеће сезоне ће бити плаћенији и од Карија.  :cry:

Од ових досадашњих потписа једино ми је Ноа некако оправдан, добра чита игру и одличан је дефанзивац, то је оно што Никсима треба, са друге стране офанзивно је тешка катастрофа последњих година, све у свему симпатичну екипу прави Њујорк, биће их занимљиво пратити следеће сезоне.  :D
Sa ovim stvarima se potpuno slazem a ipak za Nou mislim da nije smeo iznad 12 milki ali  s obzirom koliko su drugi preplaceni ovo je u redu... Ali kakvu tehniku su pre imali centri, sad vise na fizikalije se svodi...

Sto se tice Evropskog veceras izgleda Belgija oslabljena i bez Vermelena i Vertongena, po meni stubove odbrane... Sansa za Bejbla i drustvo... ;)

Van mreže risbo gr

  • ***
  • Poruke: 3.992
  • Starost: 36
  • Lokacija: Grocka (25km JI od BG-a ~ 100mnv)
Odg: Sport
« Odgovor #1561 poslato: 01. Jul 2016. u 18:46 »
Preplacivanja je uvek bilo,nadmetanja ko ce pre do igraca i slično,Ali ovo sto se zadnjih godina radi je klasično pranje para,počev od
Arapskih i Ruskih milijardera,sada i Kineskih.FIFA i Uefa sigurno to znaju,ali im nije u interesu da stanu tome na put. Gledajte sad letnju "pijacu" a da idu transferi i preko 100M ;) I ranijih godina se igrao fudbal,pa nisu bili ovoliki transferi,plate i sl.
Večeras Belgija gazi Vels 2,3 razlike,Napisah ja polufinale Belgija-Portugal,a sa ove druge strane France (iako navijam za Island!) I najveća enigma Italija -Nemačka,iz tog meča očekujem kasnije osvajača ;)

Van mreže Kimi

  • Moderator
  • *****
  • Poruke: 17.174
  • Starost: 29
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
Odg: Sport
« Odgovor #1562 poslato: 01. Jul 2016. u 22:50 »
Prođoše Portugalci da, ali mislim da više sa ovakvim traljavim partijama nemaju šta da traže protiv Belgije...

 :grin:

Eeee moji Belgijanci, eee moji Belgijanci  :rofl: :laught: :rofl: :rofl:

Ali onaj drugi gol što su primili... pa bre majku mu, ajde jednog igrača da prevari.... nego pobogu trojicu  :rofl: , pa šta ste vi, četvrta liga Engleske pa da vas neko onako izbaci jednim potezom ?  :laught: :rofl:

Bili su mi gotivni, ali stvarno su zaslužili debelo da ispadnu od Velsa... kakva tragokomična partija..
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže Bart

  • ****
  • Poruke: 9.451
  • Lokacija: Niš
Odg: Sport
« Odgovor #1563 poslato: 01. Jul 2016. u 22:54 »
 ^^ Da, za drugi gol ih je poslao po burek za sve pare da mu kupe, pa morali trojica da podju...  ;) ahaha nisam skoro video da onako tri igraca ispadnu...   :rotf:
Sto se tice Evropskog veceras izgleda Belgija oslabljena i bez Vermelena i Vertongena, po meni stubove odbrane... Sansa za Bejbla i drustvo... ;)
Definitivno je ovo bio jedan od vaznih uzroka pobede Velsana ali ne moze se reci  presudni i da nisu zasluzili Velsani pobedu...Belgija nema pobednicki mentalitet i to ce pratiti ovu ekipu...Remzi ne igra u polufinalu veliki hendikep a ceka ih 120 minuta protiv Portugala... :)
Nije napravio nista posebno ali kad je nekoliko puta krenuo Bejbl u kontranapad vodeci loptu ono sto se videlo u igracima odbrane Belgije najbolje opisuje jedna recenica Sinise Mihajlovica za cuvenog Brazlca Ronalda:
“Krene Ronaldo u kontranapad, a Nesta i ja sami u odbrani.”


Van mreže Kimi

  • Moderator
  • *****
  • Poruke: 17.174
  • Starost: 29
  • Lokacija: Novo Selo,Vrnjačka Banja (za vreme studiranja Beograd,Dorćol)
Odg: Sport
« Odgovor #1564 poslato: 01. Jul 2016. u 23:05 »
 ^^ ^^ Ma haos, haos... ovi moji iz FK Omladinca u Novom Selu  ne bi naseli na ono  :rofl: :laught:

Ja sam baš gledao u baru, bukvalno su svi počeli da se smeju kad su videli kako ih je lik zeznuo  :rofl:

Kolega Bart, a valjda sudbina Portugala bude već jednom rešena u 90 minuta, dojadilo mi više   :ranting: :morning:
NEVREME NIKADA NE DOLAZI SA JUGOZAPADA !(ovde ??? )

*Znaš onaj osećaj kada u jugozapadnom strujanju oblačnosti vidiš da uveče ili noću seva sa jugozapada ?? NE.......*

Van mreže Bart

  • ****
  • Poruke: 9.451
  • Lokacija: Niš
Odg: Sport
« Odgovor #1565 poslato: 01. Jul 2016. u 23:14 »
 ^^ Hahah verujem i meni jos uvek smesno iako zavrsena utakmica, tu je gresku napravio samo onaj igrac sto ga cuvao a Felaini i Lukaku su kolateralna steta, mislim na brata Romela Lukakua, valjda sam lepo napisao  :)
Ali ne mogu a da ne primetim kako se lepo otvara Portugalu, ma kako su krenuli ne bi me cudilo opet 120 minuta da gledamo, ako stignu u finale i tako osvoje to ce se pricati vekovima   ;) , Vels bice dosta oslabljen bez Remzija, ali kao i veceras moze da pobedi, ali tesko... Sutra poslastica cetvrtfinala a bice zanimljivo i kada bude igrao Island  :)
A sada da se zna i misljenje naseg barda...


Da kazem i sto Djokovic gubi 2:0, jeste da mu nije prvi put  i prosle godine protiv Andersona je tako bilo ali ipak se ne zna...Nadam se da preokrene...Nije nimalo prijatno...

Van mreže Profiamater

  • Moderator
  • ***
  • Poruke: 3.317
  • Starost: 105
  • Lokacija: Beograd-centar, 130mnv
Odg: Sport
« Odgovor #1566 poslato: 01. Jul 2016. u 23:25 »
Bravo za Vels!

Što se tiče tenisa: bravo za Del Potra a ma kako to zvučalo čestitke i Kveriju za današnji deo meča protiv Đokovića.
Čitam na forumima kako se u 90% komentara ističe "velika sreća"što je meč prekinut (iako su ti isti imali silne teorije zavere zašto Novak ne igra na Centralnom terenu a pravila su jasna i nikakava zavera, Federer, CIA/BIA  ;) ili masoni nisu uticali na to) i kako će sutra Đoković sigurno preokrenuti i pobediti. Verovatno sam među malobrojnima koji ne misli da je "velika sreća" što je meč prekinut kod 0:2 -iako je Novak delovao sasvim bezvoljno pri kraju 2. seta, mislim da bi u trećem setu (da je večeras odigran) pod većim pritiskom bio Kveri koji bi se možda "uplašio" pobede koja je blizu a za Novaka znamo kako ume da se brzo "resetuje" u toku meča i da drastično popravi svoju igru (a ako bi igrao na 75-80% mogućnosti to bi bilo dovoljno protiv Kverija ma kako ovaj servirao) i ne bi bilo čudno da Novak brzo smanji na 1:2 (npr. prekid protiv Andersona, koji se spominje, je bio kod 1:2 nakon 0:2).
Ovako osim što se samo piše da Novak ima vremena da se dobro pripremi za sutrašnji nastavak meča, ipak vredi spomenuti da i Kveri ima dovoljno vremena da se odmori i u još boljem psihičkom stanju uđe u nastavak u kojem će od prvog poena kompletan pritisak biti na Đokoviću (a Kveri zna da ima "2 seta fore" i ako mu servis npr. ne krene dobro u trećem setu on i dalje ima "rezervu" da svoju pobedu juri u npr. 4. setu). Biće svakako veoma interesantno sutra i ne bih mogao da "kuću uložim" na sigurnu pobedu Novaka -Kveri je daleko od Novakovog kvaliteta ali u ovakvoj situaciji možda i njemu odgovara prekid i noć za odmor i razmišljanje o tome da pobeda protiv Novaka nije nemoguća kako je to verovatno delovalo pre početka meča (čovek je pred meč kulturno izjavio da bi vrlo rado igrao protiv bilo kog drugog tenisera -samo ne protiv Novaka).

Van mreže Bart

  • ****
  • Poruke: 9.451
  • Lokacija: Niš
Odg: Sport
« Odgovor #1567 poslato: 02. Jul 2016. u 00:01 »
 ^^  I ja sam misljenja da je sreca sto je prekinut mec na 0:2 i navijao sam za to cim je Kveri napravio brejk u drugom setu, primetio sam da je Novak mnogo iznerviran jer se ne vidi najbolje, poceo mrak da pada, to bi mu bio najveci protivnik, ta nervoza i to sto ne bi imao fokus, mislim da se veceras nastavilo da ne bi nasao pravi ritam...
Mislim da se ne bi uplasio, rasteretio je sebe izjavama pre meca da bi bilo bolje da je bilo ko drugi protivnk u trecem kolu, jednostavno nema sta da izgubi ...Kao sto sam rekao nije nimalo prijatno a svi uporedjuju sa onim mecom od prosle godine protiv Kevina Andersona, ljudi moji drugi je protivnik a i godina druga a ponekad je dovoljno i da je sekunda druga za neku odluku i da sve promeni...Smatram da je Kveri malo kompletniji teniser od Andersona i ono sto uvek me plasi je to sto je trava, mnogo zavisi od servisa i tesko je oduzeti servis za razliku od sljake gde bi Djokovic imao sanse skoro u svakom servis gemu... Opasno ce biti ako Kveri drzi svoj servis i udje se u neizvesnu zavsnicu seta ili taj brejk...Ostaje nam samo sto bi se reklo da drzimo fige i navijamo za Djokovica uostalom sve zavisi od njega...Steta bi bilo da ispadne ipak je u zivotnoj formi a ovo je bezvoljnost cista koja mu se i pre desavala, ali zbog smanjene vidljivosti je povecana...
Kvota da preokrene sto sam ja nasao je 1.57, nije nesto..  ;) Ali sutra cini mi se od 15:30 se nastavlja pa navijacemo za njega  :)
Mislim da nece se psihicki odmoriti Kveri, razmisljace o pobedi a da DJokovic sada da nema sta da izgubi da je sateran u cosak... Sve se to ne zna kao sto sam rekao tesan set moze biti nezgodan... Ko ga dobije je u prednosti bez obzira na rezultat...
« Poslednja izmena: 02. Jul 2016. u 00:16 Bart »

Van mreže mareeram

  • ****
  • Poruke: 5.291
  • Lokacija: Beograd
Odg: Sport
« Odgovor #1568 poslato: 02. Jul 2016. u 00:11 »
@ Bart

Joooj Novak sutra da nastavi, ne mogu da verujem da je izgubio drugi 6:1 od tog smaraca!! :ranting:

Vidis neverovatno kako zaista ima problem, na tom terenu broj 1, on je navikao na centralni teren, stalno tamo igra, ali nekad moraju da prebace i najjace igrace sa centralnog terena, tako je i lani bilo isto sa Adndrsonom, ne znam da li se secas, strasan mec u pet setova na terenu broj 1, ipak je iscupao Nole, evov i sad zestok problem, bas su danas pricali o terenu broj 1..mada ko zna, mozda je ova put i sreca, da je na centralnom, a gubio, nastavilo bi se do kraja jer se centralni zatvara i osvetljava..tako da mozda je ovaj put dobro.. :ufff: :)

Sutra mora da se sabere!! nema sta...idemo Noleeee da uzmes Grand slam (sva 4 u godini) i Olimpijskeee u Riju, i dogodine ne moras nista vise.. :grin: salim se.. kako smo svi pohlepni za njegovm uspehom, pa to je neverovatno.. :comeon: :grin: :D
------------------------------------
Vels je super igrao, kakao dobri golovi,ai ja volinm beliju pa mi krivo! :(
------------------------------------
Kad pocinje kvalifikacioni turnir u kosarci za olimpijske, sta misluis o tome, kakve su sanse?
------------------------------------
Da li znas nesto o odluci da se svi Ruski atleticari udalje sa Olimpijskih zbog dopinga? Sta se sa tim desava, ja prosto to ne mogu da verujem, kao perod hladnog rata kada na olimpijadi u Rusiji nisu ucestvovali Ameri, a na OI u USA nisu ucestvovali Rusi! To je tuzno za videti..sta ti mislis o tome?

Ala sam te zatrpao pitanjima! hihihi :grin: :laught:

Van mreže risbo gr

  • ***
  • Poruke: 3.992
  • Starost: 36
  • Lokacija: Grocka (25km JI od BG-a ~ 100mnv)
Odg: Sport
« Odgovor #1569 poslato: 02. Jul 2016. u 00:17 »
Moj prvi veliki promasaj na EP,bio sam ubedjen u pobedu Belgije.. Welsu se realno i posrecilo,Belgija je daleko kvalitetnija ali trener je 0,drzi onog Felainija koji zna samo da skoci i nista vise.. A onaj laznjak Robson Kanua,realno 90%odbrandbenih igraca bi reagovalo na slican nacin,laznjak je po meni najaci drbling u fudbalu i dan danas,redovno ga i ja koristim i na malom i na velikom fudbalu :) Ladno ce Portugal u finale hehehe Bez Remzija(motor ekipe) Wels ce tesko sa Portugalcima,+sto Ronaldo i drustvo nisu pokazali svoju najbolju igru,vrlo je moguce da ce da prorade sad na kraju :D
Za Noleta se ne sekiram previse,izvucice on keca iz rukava,koliko je puta bio na ivici poraza pa se izvlacio.Ako dobije sutra prvi odnosno treci set,tu je kraj Kveriju,uvucice se strah od pobede,strah od poraza a ne zaboravite da je nas Nole najbolje psihicki pripremljen od svih na Turu ;) Samo da ga dobije u tom trecem setu i mozete slobodno da menjate kanal ;)

Van mreže Bart

  • ****
  • Poruke: 9.451
  • Lokacija: Niš
Odg: Sport
« Odgovor #1570 poslato: 02. Jul 2016. u 00:23 »
 ^^ Mare ruski atleticari koliko sam ja cuo da oni koji su cisti ce da ucestvuju e sad videcemo sta ce biti konacna odluka...
Za kosarku je kvalifikacioni turnir za OI od 4 do 10 jula...Mislim da bi trebalo da prodjemo mozda Cesi malo tvrdji ce biti ali trebalo bi da prodjemo..

Sutra mora da se sabere!! nema sta...idemo Noleeee da uzmes Grand slam (sva 4 u godini) i Olimpijskeee u Riju, i dogodine ne moras nista vise.. :grin: salim se.. kako smo svi pohlepni za njegovm uspehom, pa to je neverovatno.. :comeon: :grin: :D
Ovo si lepo rekao, volimo ga sto je nas i realno kad uspe onda nama lepse, da nam pozitivnu energiju  :)

Van mreže mareeram

  • ****
  • Poruke: 5.291
  • Lokacija: Beograd
Odg: Sport
« Odgovor #1571 poslato: 02. Jul 2016. u 00:31 »
Mene samo interesuje @ Bart da li Usain Bolt moze do novog rekorda na OI! Da li taj "covek" opet moze da pomera GRANICE!? :grin:



Van mreže Bart

  • ****
  • Poruke: 9.451
  • Lokacija: Niš
Odg: Sport
« Odgovor #1572 poslato: 02. Jul 2016. u 00:33 »
Do zlata mislim da moze bez vecih problema i konkurencije a do novog rekorda pa mislim bas tesko ali sto da ne...Ako je mogo Portugal do polufinala Ep bez pobede u regularnom delu moze i on do rekorda...Ovo bas nije najsrecnije poredjenje ali eto sve je moguce  :)


Al ovaj Memfis je najjaci dovedu Parsonsa za max ugovor za 98.5 miliona za 4 godine a onda daju max ugovor i Majku Konliju e rekordni 153 miliki za 5 godina da to je malo manje od 31milka godisnje...Ovo je vec strasno... :facepalm:  :bang: :wall:

Van mreže mareeram

  • ****
  • Poruke: 5.291
  • Lokacija: Beograd
Odg: Sport
« Odgovor #1573 poslato: 02. Jul 2016. u 00:36 »
Do zlata mislim da moze bez vecih problema i konkurencije a do novog rekorda pa mislim bas tesko ali sto da ne...Ako je mogo Portugal do polufinala Ep bez pobede u regularnom delu moze i on do rekorda...Ovo bas nije najsrecnije poredjenje ali eto sve je moguce  :)

hahaha smesno je poredjenje, a Portugal kako je krenuo sa crncima jos samo Usain Bolt da im zaigra, ahhahaha, uskoro ce imati vise crnaca od Francuske :laught:

Renato Sanches je cool lik! :)

A vidi ovo sto sam nasao:
"While most other countries are struggling to find a single athlete to qualify for the Olympics, Kenya has over 5000 athletes who have run Olympic qualification times in 2016 alone. Case in point is the men's marathon, where over 417 men have run Olympic qualification times in the last 6 months, but only 3 can go. How do you select 3, from 417??"

 :confused: :laught: :grin:

Van mreže Bart

  • ****
  • Poruke: 9.451
  • Lokacija: Niš
Odg: Sport
« Odgovor #1574 poslato: 02. Jul 2016. u 00:43 »
 ^^ Pa oni tamo se svi bave atletikom tj. trcanjem...  :)  Ja se nadam od nasih 3 medalje ali otom potom...  :)

Van mreže mareeram

  • ****
  • Poruke: 5.291
  • Lokacija: Beograd
Odg: Sport
« Odgovor #1575 poslato: 02. Jul 2016. u 00:48 »
Da, ima jos vremena, bice zabavno u svakom slucaju.. :)

Van mreže Gaara

  • **
  • Poruke: 819
  • Lokacija: Prokuplje (Beograd, za vreme studiranja)
Odg: Sport
« Odgovor #1576 poslato: 02. Jul 2016. u 00:59 »
Ajde da se ja oglasim kao atletičar  ;) Povod za suspenziju Ruske atletske federacije je zvanično taj da se nisu preduzimale sve mere borbe protiv dopinga, ali je to čista propaganda koja se vodi protiv Rusa koja ima veze samo sa politikom. Baš sam se razočarao jer sam bar atletiku smatrao sportom čistim od politike, ali šta da se radi  :confused: Kao u hladnom ratu, što pomenu Mare, cilj je samo da se Rusi predstave kao glavni negativci iako svi koji su u sportu malo ozbiljnije znaju da je retko ko čist.
Čisto da se zna, nisam neki ljubitelj teorija zavere i ostalih gluposti, ali tako stoje stvari.
Što se tiče Kenijaca, sasvim je uobičajeno da oni i Etiopljani ostvare zajedno oko 1000 normi, ali je to jedan od razloga zašto je norma na ludih 2:19 u maratonu za muškarce. Zbog toga ispaštaju sportisti iz skoro celog sveta jer jedino Brazil, SAD, Rusija, Japan i Maroko mogu da skupe par desetina ljudi sa normom, a većina ne može u muškom maratonu ni trojicu. Do sada je u Srbiji samo 9 maratonca istrčalo 2:19, a u poslednjih 10 godina samo Darko Živanović. Inače Kenijci biraju trojicu najbržih u kalendarskoj godini, a Amerikanci imaju kvalifikacioni maraton početkom godine gde prva trojica idu u reprezentaciju, a četvrti je zamena ako se neko povredi.

Van mreže mareeram

  • ****
  • Poruke: 5.291
  • Lokacija: Beograd
Odg: Sport
« Odgovor #1577 poslato: 02. Jul 2016. u 01:59 »
@ Gaara

Hvala ti za komentare strucne, sa atletske strane! :)

Ja sam to pronasao za Kenijce da je David Rudisha (svetski rekorder na 800 m) napisao na facebook-u... :)

Bice mi krivo za neke ruske atleticare i atleticarke koje gotivim da se ne pojave u Riu..videcemo..

Van mreže Profiamater

  • Moderator
  • ***
  • Poruke: 3.317
  • Starost: 105
  • Lokacija: Beograd-centar, 130mnv
Odg: Sport
« Odgovor #1578 poslato: 02. Jul 2016. u 17:02 »

Ovako osim što se samo piše da Novak ima vremena da se dobro pripremi za sutrašnji nastavak meča, ipak vredi spomenuti da i Kveri ima dovoljno vremena da se odmori i u još boljem psihičkom stanju uđe u nastavak u kojem će od prvog poena kompletan pritisak biti na Đokoviću (a Kveri zna da ima "2 seta fore" i ako mu servis npr. ne krene dobro u trećem setu on i dalje ima "rezervu" da svoju pobedu juri u npr. 4. setu). Biće svakako veoma interesantno sutra i ne bih mogao da "kuću uložim" na sigurnu pobedu Novaka...

Nadam se da neću baš sasvim pogoditi što se tiče Kverijeve šanse da "svoju pobedu juri u 4. setu" -to sam juče spomenuo jer mi nikako nije delovalo da će sve biti rešeno ako danas Novak dobije 3. set (što se u javnosti dosta "provlačilo" u smislu -"samo da Novak dobije 3. set a posle će biti lako" -Novak jeste dobio 3. set ali ništa posle toga ne ide lako, uz mnooogo propuštenih break šansi) i za sada se stvari tako odvijaju. Ova "najnovija" kiša kod 5:6 u 4. setu nervira obojicu igrača, ne verujem da se može reći da nekom od igrača odgovara ovaj (već četvrti) prekid...

Van mreže Bart

  • ****
  • Poruke: 9.451
  • Lokacija: Niš
Odg: Sport
« Odgovor #1579 poslato: 02. Jul 2016. u 18:11 »
Steta,... :facepalm:
U pravu si bio Profi da je 4. set opasan a i ja da ako bude tesan set da je mnogo opasno... Steta sto sto je ostao bez celendza eto  kad je napravio brejk i servirao za set sudije napravile 2 puta gresku... Ali to nije opravdanje jednostavno izgubio je i toliko... Krenuo sa 6 uzastopnih poena posle prekida ali poceo da gresi i nije on diktirao poene...Ali lako nama da analiziramo pored televizora.... Otvara se Federeru zreb, Nisikori je opasan ali najmanje na travi...Marej da jeste favorit ali finale je jedan mec...Naravno ako obojica dodju mislim da Federer ima malo vece sanse... tipa 55%-45%