Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum


Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Studije meteorologije-pomoc  (Pročitano 94678 puta)

Van mreže Gaara

  • **
  • Poruke: 819
  • Lokacija: Prokuplje (Beograd, za vreme studiranja)
Odg: Studije meteorologije-pomoc
« Odgovor #140 poslato: 21. Januar 2016. u 22:52 »
Kolega Zika studira u Novom Sadu tako da on može više da ti kaže o tom fakultetu. Ako je asistent ili profesor dobar i ume da prenese gradivo praćenje nastave može biti od velike pomoći naročito kada se rade zadaci jer pohvataš neke fore pa ti bude lakše kada sam radiš jer ako samo prepišeš od nekog ono što se radilo na času možeš pola sada da blejiš u papir i da ne skontaš ništa. Kada prisustvuješ predavanju pohvataš beleške i kući samo to utvrdiš.

Van mreže stefan9425

  • Poruke: 3
  • Lokacija: Šid
Odg: Studije meteorologije-pomoc
« Odgovor #141 poslato: 22. Januar 2016. u 15:04 »
Hvala na odgovoru,citao sam neki drugi forum i jedna je napisala da se tesko hvata predavanje,pa za svaki slucaj da pitam.Nije problem ono malo zadataka iz fizike da naucim.Nego matematiku spremam i za FTN,za zastitu od katastrofalnih dogadjaja(najblize meteorologiji)