Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum


Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Jul 2016 - II dekada  (Pročitano 29337 puta)

Van mreže mareeram

  • ****
  • Poruke: 5.291
  • Lokacija: Beograd
Odg: Jul 2016 - II dekada
« Odgovor #340 poslato: 21. Jul 2016. u 00:11 »
Danas je vec bilo toplije, ali sasvim posnosljivo, narocitro za Jul, a vece i noc su opet prijatni, sutra i prekosutra ide na jos toplije, ali ne bi trebalo biti nesnosno..

@ Milosh

Jao prelep je Durmitor, slike su bozanske, Bogami je zeleno kao da je pocetak Juna meseca, a ne kraj Jula..nisam bio vec dva leta na Durmitoru, a ranije sam odlazio svako leto..no i ovoga cu na panine, ali u Bugarsku, prvo sam bukirao more u Bugarskoj, ali sam se predomislio, idem na Rodope, zelim da ih vidim, a i sad mi vise prija planinska svezina nego more i vrucincina, narocito vasariste poput Suncevog Brega..