Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum


Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Misteriozan ružičasti oblak iznad Londona  (Pročitano 1608 puta)

Van mreže slovenka

  • **
  • Poruke: 1.872
  • Starost: 38
  • Lokacija: Prebold / Miklavž pri Taboru / Slovenija
  • I Love Winter and Summer!!
    • CIKLON.SI
Misteriozan ružičasti oblak iznad Londona
« poslato: 01. Novembar 2008. u 01:28 »
Misteriozan ružičasti oblak iznad Londona

Stanovnike Londona jučer je iznenadio ružičasti oblak koji je iznad grada lebdio oko sat vremena. Britanski mediji pitaju se što je ova misteriozna pojava i tko ju je izazvao.


Foto: Daily Mail

Zadivljeni promatrači u Mayfairu svjedočili su neobičnom svjetlu koje nalikuje na oblak, a prisutan je bio samo jedan sat.

Oblak je obično sastavljen od vidljive mase kapljica ili čestica leda koje plutaju u atmosferi iznad Zemlje ili nekog drugog planetarnog tijela. Ružičasti oblaci nisu neobični tijekom svitanja ili u vrijeme sumraka.

Službenik meteorološkog zavoda rekao je kako je oblak najvjerojatnije reflekcija svjetla grada na oblak.

'Ako imate veoma visoki oblak, kao što smo ga mi imali sinoć, dobijete čudne mrlje niskog oblaka koje će reflektirati ružičasto ili ponekad narančasto-ružičasto svjetlo grada iz svih kuteva i isticat će se iz tame neba. Uistinu je veličanstveno svjedočiti tome', rekao je glasnogovornik službe.


Foto: Daily Mail

 :o :o :-[

Izvor: dnevnik.hr
I LOVE WINTER AND SUMMER!!!

CIKLON.SI

http://ciklon.si/

http://ciklon.si/forum/