Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum


Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Najniže temperature na prostorima Bosne i Hercegovine  (Pročitano 1644 puta)

Van mreže STANIVUKOVIĆ

  • *
  • Poruke: 37
Najniže temperature na prostorima Bosne i Hercegovine
« poslato: 18. Februar 2011. u 10:28 »
Poštovani Ptprince, Ja se izvinjavam na slanju poruka na vašu privatnu adresu jer nisam baš vješt u tome, nadam se da će te sada vidjeti ovu poruku. Da vam odgovorim na vašu poruku. Kada sam naveo kao lokalitet Grmeč planinu to je bilo iz razloga samo da vidim hoće li ta poruka biti primjećena. Naravno, lokalitet nije tajni radi se o selu koje se zove "JELAŠINOVCI" možete pogledati na Google EARTH. Ako imate topografsku kartu onda pronađite oznaku za crkvu i odmah kraj nje. Lokalitet se nalazi na nadmorskoj visini 391m, ostale orografske uslove vidjećete na karti. Izmjerena vrijednost nije upitna, jer je u 12 časova toga dana pri vedrom vremenu na suncu, na visini od 1.8m -27c.Pozdrav.
« Poslednja izmena: 18. Februar 2011. u 10:53 ptprince »

Van mreže ptprince

  • Počasni član
  • ***
  • Poruke: 4.901
  • Starost: 58
  • Lokacija: Asteroid B607... ili bilo koji drugi
  • Le Petit Prince
Odg: Najniže temperature na prostorima Bosne i Hercegovine
« Odgovor #1 poslato: 18. Februar 2011. u 10:53 »
Nikakvih problema nema. Sve je u redu. Tu smo da pomognemo.

Evo, preneću sadržaj privatne poruke. Sada je sve javno.

Citat: STANIVUKOVIĆ
Ja sam iz Republike Srpske. Moje mjesto se nalazi na Grmec planini u zapadnom dijelu BiH. Traženi podaci me zanimaju da ih uporedim sa svojim podacima koje sam u navedenom periodu izmjerio. Poslije povratka u svoje mjesto 2000. godine nastavilo se sa mjerenjem minimuma do danas. Tako sam 13.01.2003. godine izmjerio -38.5C. Zanima me iskusija i razmjena podataka i iskustava na ovu temu. Pozdrav.

Malo ću potražiti podatke, pa ću se javiti. Nije lako ni naći sve te zanimljivosti... Malo strpljenja i biće.
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...