Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum


Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Zelenkasta boja kisne,gradne zavese kod cb-a.  (Pročitano 1881 puta)

Van mreže zec

  • ***
  • Poruke: 2.839
Zelenkasta boja kisne,gradne zavese kod cb-a.
« poslato: 12. Avgust 2012. u 19:37 »
2010. Godine kada je bila utakmica Srbija-Nemacka dan je bio vrlo nestabilan.Bile su dve oluje (ovde).Jedna je dosla oko 16h padao je grad velicine oraha i napravio veliku stetu.Druga oluja oko pola 7 je dosla u obliku selfa.E sad,kada se dovoljno priblizio,na oko 5km,izrazeno se videla padavinska zona,i jedan deo koji se rotirao.Padavinska zona je bila izrazito zelene,modro plave,pa i pomalo braon.Prizor je bio nestvaran.Citava zapadna,jugozapadna i severozapadna strana su bile u tim bojama cija su elek. praznjenja obasjavala tu padavinsku zonu i dali jači kontrast.Ubrzo je počelo nevreme  slicno onom 8.9.2009,samo sto je ovde vetar bio jaci,i vise padavina 38mm.Može li neko objasniti sta znace te "obojene " i zatalasane zavese??