Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum


Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Pomoć oko tumačenja  (Pročitano 23165 puta)

Van mreže Pijedmon

  • Poruke: 3
Pomoć oko tumačenja
« poslato: 09. Jul 2013. u 05:47 »
Pozdrav svima! Potrebna mi je pomoć oko tumačenja emagrama i prizemne karte. Svaka pomoć je dobrodošla i ja sam zahvalan na istoj!  :)







Van mreže zec

  • ***
  • Poruke: 2.839
Odg: Pomoć oko tumačenja
« Odgovor #1 poslato: 20. Jul 2013. u 23:11 »
Ne znam kako niko još nije pritekao da izvrši analizu :?: Sada je verovatno i prekasno.

Uglavnom, tada je bilo jakih nevremena koliko pamtim. Čak je i tornado u Beogradu zabeležen. Prepodne je dominirala oblačnost (što se i vidi sa emagrama), dok je popodne front eliminisao inhibiciju/inverziju svojim prodiranjem i uslovio jake oluje. E, tako je izgledao taj dan u delu Srbije. :kafa:

Van mreže Pijedmon

  • Poruke: 3
Odg: Pomoć oko tumačenja
« Odgovor #2 poslato: 21. Jul 2013. u 18:54 »
Pretpostavka je da tema verovatno nije dovoljno interesantna.  :o Nikad nije prekasno.  :) Hvala što se se javili.  :super:
Pratio sam sva dešavanja tog dana, a tromba mi je promakla.  :(