Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum


Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Anketa

da li više volite toplo ili hladno vreme

Letoljubac
Zimoljubac

Autor Tema: Letoljupci VS Zimoljupci  (Pročitano 38773 puta)

Van mreže risbo gr

  • ***
  • Poruke: 3.992
  • Starost: 36
  • Lokacija: Grocka (25km JI od BG-a ~ 100mnv)
Odg: Letoljupci VS Zimoljupci
« Odgovor #40 poslato: 16. Januar 2017. u 20:31 »
Nisam ni znao da ova tema postoji..Rodjen sam Zimi tj pred sam njen kalendarski pocetak 19dec. I volim sneg kao pojavu jer je najredja u toku godine.Ali ako moram da biram onda je to ipak leto,ali ne ono sa 40+ heheh.. Zimi sem snega i praznika nista drugo i ne volim.Ni velike minuse ni vetar niti hladnu i ledenu kisu  :grin: Najlepse doba -kraj Aprila i Maj ,kada sve procveta ;) Leto vise volim i zbog mora,nocnih bleja,sporta,letnjih turnira u fudbalu,treninge na otvorenom(zimi mi manje prijatno)manje garderobe itd itd
Vise razloga imam da ipak sebe proglasim letoljupcem,pa iako je ovde na forumu egal,u stvarnosti je mnogo veca brojka u korist leta ;)

Van mreže Gaara

  • **
  • Poruke: 819
  • Lokacija: Prokuplje (Beograd, za vreme studiranja)
Odg: Letoljupci VS Zimoljupci
« Odgovor #41 poslato: 16. Januar 2017. u 20:33 »
Ja sam se letos ovde izjasnio kao letoljubac, ali sam nakon ovakve zime ( bar ovde na jugu ) ponovo zimoljubac   :blush:

Volim sunce i +40  :hot: , ali više volim sneg na -15  :zima  :thumbup:  :first: