Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum


Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Munjolov u Valjevu 19. 06. 2019.  (Pročitano 20941 puta)

Van mreže Stefan Valjevo

  • **
  • Poruke: 1.161
  • Starost: 36
  • Lokacija: Valjevo
Munjolov u Valjevu 19. 06. 2019.
« poslato: 20. Jun 2019. u 21:47 »
Još jedan sparan i nestabilan dan uz razne bujajuće i gašuće razvoje najavio je estofex.


Nicali su, davali po koju kap i gasili se oko podne, 15h i 18h.


Iznenadjenje svih iznenadjenja za mene je bilo veče koje je po mom osećaju od 6-og juna uveče prvo sveže veče i ništa nije mi mirisalo na sistem da se bliži iz Bosne u ovaj put zapadnoj struji za razliku od prethodnog dana. To sam primetio oko 22h kad sam legao spavati i onda reda radi pogledao radar na mobilnom telefonu. :yawn: :O


Sledeći put ću da uradim animaciju i bez kačenja gomile radara. Za sada nek ostane svedočanstvo kako je pred Valjevom umro snažan sistem iz Bosne tačno u ponoć 19./20. jun 2019. ::) No bilo kako bilo skočio sam iz kreveta i skoknuo sam iza fabrike Gorenje i jedno 700m od kuće i fotkao dok nisam što-šta ufotkao od 23:30h do 00:00h.


Ipak je bilo nešto munja dok se raspadalo tek toliko da nisam se džabe dizao iz kreveta. :blush: :whistling:
































Na kraju ili epilogu priče nznm da li je palo ukupno 0, 1lm2. :rofl: Ali kako god nek bar nešto podseća na kasno veče 19. jun 2019. i kako je bilo vreme. Čim sam se vratio zaspao sam ko beba. :)