Reportaže i fotografije > Fotografija

Zima 2017

(1/1)

Mile94:
U toku ovog hladnog perioda "nakupilo" se bas mnogo slika, pa mislim da bi bilo steta da se one ne sacuvaju u jednoj posebnoj temi.
Izvinjavam se unapred na velikom broju slika.  :grin:

Za pocetak cu da postavim fotografije koje su slikane u Loku, mestu u titelskoj opstini, sa juzne strane titelskog brega. Slikane su od strane moje devojke.































Naredne fotografije su slikane u Mosorinu, dosta toga je slikano na titelskom bregu.



























































Nadam se da ste uspeli da odgledate sve slike do kraja.  :D
To bi bilo to, za ovaj mesec. Ako bude bilo prilike za slikanje u februaru mozda bude jos slika.jQuery(document).ready(function($){jQuery(function(){jQuery("#msg_229441").css("overflow-y", "hidden");});});Tweet

Mile94:
Danasnji dan sam bas iskoristio za setnju sa devojkom, pa je bilo jos slika, i ipak moram jos neke da postavim, da se sacuva.

Slikano danas popodne, u Mosorinu.























Ovim slikama zaista zavrsavam. Bio je ovo veoma hladan januar, bilo je i snega, sve u svemu, prava zima.

Joe:
Tek sada sam video temu. Bilo bi lepo da svi slede tvoj primer i okače možda 2, 3 najlepše fotke na aktuelnim i ostale stave ovde ko želi da ih pogleda da može, a da ne guši aktuelne.

Lepe fotkice Mile. Inače Vojvodina je prepuna tih pravilno posađenih šuma, u pravilnim linijama. Samo da je što više pošumljavanja.

Mile94:
Hvala Joe. Da, stvarno bi bilo mnogo lepse kada bi bilo sto vise suma, nazalost taj broj se smanjuje. Ovde ima prilicno lepa i velika suma pored Tise, pa kad bude lepse vreme oticu tamo pa ce biti slika i odatle. :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju