Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum


Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Snežna nedelja 17.01.2021.  (Pročitano 15523 puta)

Van mreže Liki

  • ***
  • Poruke: 2.925
  • Starost: 32
  • Lokacija: Crepaja
Snežna nedelja 17.01.2021.
« poslato: 18. Januar 2021. u 08:42 »
Evo i ja posle sto godina da napravim i jednu reportažu. Malo po malo i modeli nacrtaše nekoliko mm padavina na minusu, i jedva sam čekao da se to dogodi. Kolege su najavile moguća iznenađenja kojih se i ja u takvim situacijama veoma dobro sećam, pa sam krenuo u kraću avanturu. S obzirom na strujanja očekivao sam više padavina u Beogradu u višim delovima, ali i kod mene sam očekivao par cm. Prve fotografije su blizu Košutnjaka i moj povratak kroz isti, vreme negde oko 12h i umeren do jak intezitet snega. Polako nastavljam ka kući gde me dočekao slab do umeren sneg, ali odmah odlučujem da odem do susednog sela na mala jezera pa slede fotografije odande :)





Tu je bio i naš domaćin koji isto voli sneg i koji je prvi zagazio isti  :D


bettazing medication






Bližilo se veče i sneg je skroz oslabio, i počelo je da se razvedrava,a temperatura je brzo počela da pada, tako da se i obilazak završio. Bio je ovo savršen nedeljni dan za sve snegoljubce :)
« Poslednja izmena: 18. Januar 2021. u 08:56 Liki »