Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum


Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Auriol H13726  (Pročitano 25594 puta)

Van mreže atari

  • *
  • Poruke: 14
Auriol H13726
« poslato: 19. Februar 2016. u 01:08 »
Nabavio sam Auriol H13726, interesuje me kako bih najlakse mogao da je iskoristim da podatke i prebacim na web,
posto je spoljna jedinica na 433mhz video sam da postoje varjante preko arduina, raspberry pi ili mozda cak i direktno sa nekog dvb-t(RTL2832U).
Planiram i da prebacim elektroniku iz plasticne kutije u neku vecu drvenu da dodam neki akumulator i solarni panel, da li mogu da iskoristim od necega sanduk(vojni da napravim neke luftere za vazduh) ili slicno ?
Inace koristim linux, za weewx nisam video da postoji podrsaka za ovaj model, od hardvera koji trebuno imam arduino,orange pi. Da li vredi da ubacim i neki navigon  gps  preko bt ili usba u pricu jer mi skuplja prasinu a mozda moze bar za tacno vreme da se izkoristi iz njega.
« Poslednja izmena: 19. Februar 2016. u 01:59 atari »