Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum


Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Kragujevac, 6 Jun,rano jutro....  (Pročitano 877 puta)

Van mreže astrogodra

  • **
  • Poruke: 580
  • Lokacija: Kragujevac-Loznica
Kragujevac, 6 Jun,rano jutro....
« poslato: 04. Jun 2012. u 14:33 »
Ovo mi je mozda najvazniji zahtev za prognozu ikad pa molim za odgovore ako moze.

Malo je ostalo do 6 Juna,pa smatram da bi prognoza mogla sada da bude pouzdanija. Dakle u pitanju je period od 04-07h u sredu ujutro. Dogadja se vrlo retka pojava,Tranzit tj prelazak planete Venere preko Suncevog diska  (http://www.astronomija.co.rs/sunev-sistem/planete/venera/6092-tranzit-venere-2012.html)   pa me zanima da li ce biti vedro u tom periodu sa ovog mog podrucja???
Vidim da ce sutra uvece oblacnost da popusta tj otici ce dalje na istok,jugoistok ali kada preciznije i da li ce otici do srede ujutro??? Ili da se spakujemo i krenemo na sever,sto je sigurno-sigurno :D

Hvala unapred...
Astronomsko društvo Aristarh - Kragujevac

http://aristarh.rs/

Van mreže dikile

  • Moderator
  • ****
  • Poruke: 8.600
  • Starost: 39
  • Lokacija: Paraćin, 129 m n.v.
Odg: Kragujevac, 6 Jun,rano jutro....
« Odgovor #1 poslato: 04. Jun 2012. u 18:08 »
E ovako, u noci izmedju utorka i srede ce doci do razvedravanja, prvo na zapadu i severu dok kod nas juznije moze biti oblaka u tom terminu. Sansa za vedro-oblacno 50%-50%.Zna oblacnost posle ovakvih prodora da se zadrzi malo duze u odnosu na crtanje modela.

Ja ti zelim vedro nebo i lep dozivljaj.