Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum


Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Мобилне апликације за играње на мрежи  (Pročitano 18967 puta)

Van mreže SacirMiklus

  • *
  • Poruke: 11
Да ли волите спортска предвиђања? Понекад радије играм онлине јер не проводим пуно времена код куће. Ако такође тражите у које су апликације поуздане, можете прочитати савете у nauči kako da gradiš linkove a da ne praviš spam где су објасњени сви важни детаљи. Обавезно познајте сигурне праксе на мрежи и одговорно играње.

Јесте ли испробали неку сличну апликацију и јесте ли задовољни?
« Poslednja izmena: 09. Jul 2020. u 23:10 Stefano »

Van mreže Stefano

  • Administrator
  • ******
  • Poruke: 6.463
  • Lokacija: Novi Beograd
Odg: Мобилне апликације за играње на мрежи
« Odgovor #1 poslato: 09. Jul 2020. u 23:52 »
Nije ti dobra taktika za link building da se regustruješ na forum, napišeš 10 postova na offtopic teme i onda otvoriš svoju temu u kojoj otvoreno promovišeš svoj/klijentov sajt. To je onda klasičan spam.

Ne zameri na komentaru, ali to se radi malo suptilnije. Npr. budeš aktivan član, pišeš na meteo teme i u prvo vreme praviš samo sadržaj koji ima neku vrednost u skladu sa osnovnom temom foruma (i pri tome obratiš pažnju da pišeš ili u muškom ili u ženskom rodu, a ne kao ovde jedan post u muškom, drugi u ženskom rodu), pa onda kasnije kada već dođeš do nekog staža kreneš da pišeš na temu sporta u chat-u, takođe i tu prvo pišeš sadržaj koji ima neku vrednost, pa tek onda na kraju, ali vrlo diskretno, provučeš negde svoj sajt. E to je onda smislen link building preko forumskih postova, i tada od mene ne bi dobio ovakav odgovor. To je to što se tiče besplatnih saveta, a za plaćene konsultacije u vezi digitalnog marketinga pripremi $100/h pa ćemo da pričamo. :D

Svakako ti predlažem da ne ideš dalje na ovu temu, jer ne volim kada neko pokušava na ovaj način da gradi linkove za svoje/klijentove sajtove, a pošto poznajem domaće marketing agencije i ljude koji rade za njih, znam i taktike koje koriste.

Ali ako promeniš taktiku i budeš išao u pravcu aktivan član --> doprinos forumu u skladu sa tematikom --> pa tek onda diskretno ubaciš negde svoj/klijentov sajt, to onda može da bude i prihvatljivo dokle god promocija nije direktna.

Hvala na razumevanju.