Reportaže i fotografije > Fotografija
Kikinda
Kikindjanka:
jQuery(document).ready(function($){jQuery(function(){jQuery("#msg_116147").css("overflow-y", "hidden");});});Tweet
dikile:
--- Citat: Kikindjanka link=topic=2503.msg116147#msg116147 date=1312146792[quote author=Kikindjanka 31. Jul 2011. u 23:13 ---
--- Kraj citata ---
Ova mi je super :first:. Vec je vidim kod mene u dvoristu sledece godine.
Super slike Kikindjanka, bas ima puno zelenila.
Kikindjanka:
dikile, hoces da ukradem pelcere sa trga, pa da ti posaljem?:)
ptprince:
Na jednoj slici vidim neku vodu... Znam da je meteorološka stanica na obalama nekog jezera. Tačnije, severno od centra grada ima neko jezerce, koje u sebi ima neko ostrvo, tako da deluje opkoljeno vodom kao srednjevekovni zamak. Jesi li išla tamo?
Kikindjanka:
--- Citat: ptprince 01. Avgust 2011. u 00:51 ---Na jednoj slici vidim neku vodu... Znam da je meteorološka stanica na obalama nekog jezera. Tačnije, severno od centra grada ima neko jezerce, koje u sebi ima neko ostrvo, tako da deluje opkoljeno vodom kao srednjevekovni zamak. Jesi li išla tamo?
--- Kraj citata ---
Jezerce koje u sebi ima ostrvo i deluje opkoljeno vodom kao srednjovekovni zamak???? Nije mi poznato da tako nesto postoji u Kikindi. :D Ko ti je dao opis tog jezera?
Ovo sto vidis na slici je Staro jezero, koje je locirano severno od trga, ali, nema ostrvo, hehe...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju