Evo vidite, ovaj dripac na slici me je ne isprskao, nego OKUPAO 22.01.2008. ujutru... Tog jutra sam krenuo na posao, pertla mi se odvezala, sagnuo se da je zavežem, ovaj dripac naišao kroz tu baru baš tada dok sam ja bio sagnut, i ja se skoro bukvalno napio vode...

Cedio sam se, tako da sam morao kući natrag na presvlačenje...

Sreća moja što kuća nije bila daleko, inače bi bio

onakav ući u bus...

I sva sreća što još nije bilo svanulo...
I pošto vidim da je to neko dostavno vozilo u pitanju (zapamtio sam izgled), nije me mrzelo da sutradan (23.01.2008.) ponovo dođem na isto mesto, iako nisam radio ujutru, da bih probao da uslikam ovog mamlaza, naravno ako naiđe...
I posrećilo mi se, došao sam ranije za svaki slučaj, jer ne znam tačno vreme nailaska... Ali ipak je naišao u skoro isto vreme kao i juče... Ja se spremio i blicnuo...

E sad, možda to nije taj isti dripac od juče, ali verovatnije je da ipak jeste... I opet bi me isprskao, da se ja nisam malo udaljio od bare...
Evo vam i ove teme za razmišljanje... Počeo sam oko saobraćaja i vozila, pa se setih i ovih neprijatnosti koje smo svi doživeli i doživećemo još, nažalost...

Pamtim ja još ovakvih stvari, sećam se da sam jednom stajao i razgovarao sa komšijom ispred zgrade, a smetnuli smo s uma veliku baru na ulici. Naišlo nešto i totalno me okupalo (bio sam okrenut leđima ulici). I ovako sa leđa zamalo da se napijem vode, a kamoli da sam bio okrenut ulici. I komšija je, naravno, bio isprskan, ali ja sam ga ipak zaštitio svojim položajem uz ulicu.
To udubljenje na ulici je stajalo više godina, pa sam se za sve to vreme sa prozora nagledao takvih scena...
Moram opet reći da ja pazim na sve zamke na ulici, ali desi se da koncentracija nekad i popusti, i to je sasvim dovoljno za...

Ne znam, taj osećaj je, bar za mene, baš ponižavajući...

Baš se osećam jadno, poražavajuće...

Smatram da oni koji voze ipak mogu malo više da povedu računa i o tim stvarima...
Mislim da ćete tek imati šta da ispričate na ovu temu...

Čekam vaše (ne)prijatne doživljaje i iskustva. Ova tema je zaista nepresušna...