Korisničko ime: Lozinka:

Dobrodošli na SerbianMeteo Forum

Prisutni ste kao gost. Da biste imali pristup kompletnom sadržaju foruma, diskusijama, koristili pogodnosti slanja privatnih poruke itd, potrebno je da se registrujete KLIKOM OVDE. Posle procesa registracije, putem e-maila koji ste uneli, dobićete link za aktivaciju naloga. Neophodno je uneti validan e-mail. U suprotnom nećemo biti u mogućnosti da vam pošaljemo aktivacioni link.
Ukoliko imate problem u vezi sa registrovanjem ili neki drugi tehnički problem, kontaktirajte nas na office[at]serbianmeteo.com

Autor Tema: Chat  (Pročitano 810738 puta)

Van mreže Milosh

• Moderator
  • Starost: 35
Odg: Chat
« Odgovor #2220 poslato: 01. Jul 2011. u 21:09 »
Hvala Bokiju, a i ostalima na lijepim riječima. :)

padavine u aprilu 2025:
AMS Miljakovac 33.0mm
prosek (Vračar) - 51.5mm

padavine u maju 2025:
AMS Miljakovac - 31.4mm
prosek (Vračar) - 72.3mm

Van mreže ocelot

• Starost: 36
« Odgovor #2221 poslato: 11. Jul 2011. u 03:54 »
Sedens u voz bez karte i na hodniku diskretno tutnes 150din kontroloru u dzep i kazes da ne treba da pise kartu :)

čisto da javim da sam ipak koristio voz :D i više sam nego zadovoljan pošto sam lovio samo brze vozove i tako dva puta završio u klimatizovanom vagonu
železnica jeste u haosu,ali mi se čini da ova relacija odlično funkcioniše pogotovu zbog toga što postoji mogućnost da izabereš putnički, brzi itd. i što su pruge elektrificirane

sad mi je još više žao što su pruge kod nas na istoku toliko zapostavljene, mnogo toga je oduzeto odavde još je neko imao ideju da ih ukine  ::)..

Van mreže Zika

• Starost: 29
  • student meteorologije u Novom Sadu
« Odgovor #2222 poslato: 13. Jul 2011. u 10:00 »
Evo jedne veoma zanimljive fotografije na koju sam naleteo na popularnom sajtu 'Vukajlija' ;)

Tekst nije vazan, slika je vazna  ;D

E sad, da li je ovo moguce?  :histerija:
ljubav si mi jedina, ti si moja sudbina

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Starost: 59
  • Le Petit Prince
« Odgovor #2223 poslato: 13. Jul 2011. u 10:03 »
Drago dete, to je blaga varijanta! :-[ :lmao:
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #2224 poslato: 13. Jul 2011. u 11:34 »
Pakleni vikend!  :D :D :D

Na mreži Stefano

• Administrator
« Odgovor #2225 poslato: 13. Jul 2011. u 16:14 »
sad mi je još više žao što su pruge kod nas na istoku toliko zapostavljene, mnogo toga je oduzeto odavde još je neko imao ideju da ih ukine  ::)..
I sam znas (makar preko SSC) da je zeleznicki prevoz u Evropi dominantan i koriste ga i oni koji imaju sopsvene automobile, sto u Srbiji nije slucaj, jer se vozom ide uglavnom samo kad se mora ili kada je dosta konfornije ici vozom nego autobusom ili kolima, primer pruga BG-Bar, ma koliko dugo da se putovalo ipak imas mogucnost da odspavas, prosetas, odes u WC, a i vagon za automobil...
« Poslednja izmena: 12. Oktobar 2011. u 13:32 Stefano »

Van mreže ocelot

« Odgovor #2226 poslato: 13. Jul 2011. u 16:55 »
uopravo to, kod nas je skroz obrnuta situacija i za duže destinacije voz je poslednja opcija,a ne prva

meni npr. ne pada na pamet da do bg-a putujem vozom jer i na toj liniji sada vozi "šveđanka" (710) još mi drugari koji rade na železnici pričaju da taj put sada i zvanično traje 7 sati  :nelupaj:
« Poslednja izmena: 13. Jul 2011. u 17:41 ocelot »

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #2227 poslato: 14. Jul 2011. u 15:50 »
Evo prilike da vas pozovem na jednu manifestaciju koja se dešava u mojoj opštini, tj. u Žitištu kod Zrenjanina. Ukoliko imate slobodnog vremena a ne znate gde ćete u provod večeras, sutra i prekosutra ... vi navratite. Gomila koncerata, događaja ... ma da ne nabrajam dalje ... evo najave za peti "Chicken fest 2011"!
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=oKFwmP4TGyg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=oKFwmP4TGyg</a>

Van mreže Dejo

• Moderator
  • Starost: 38
    • Sumeteo
« Odgovor #2228 poslato: 23. Jul 2011. u 16:43 »
Presek padavina za Valjevo u 2011-oj godini

Januar - 28
Februar - 58,1
Mart - 32,2
April - 32,8
Maj - 159,4
Jun - 30,1
Jul - 42,2*

Ukupno - 382,8*

Dva puta više nego kod mene na jučernjašnji dan... Sreća pa sva kiša padne u Vojvodini...

Van mreže freeze

• **
« Odgovor #2229 poslato: 23. Jul 2011. u 17:20 »
 ^^
Evo još nečeg po tom pitanju:

Valjevo na preko 100%, moj kraj (u Vojvodini) na manje od 60% za period od 1. aprila do 30. juna..

Van mreže beket

• **
« Odgovor #2230 poslato: 23. Jul 2011. u 17:24 »
 ^^
@dejo, freeze@

zar te informacije ne idu pod 'klima'?

Van mreže Dejo

• Moderator
  • Starost: 38
    • Sumeteo
« Odgovor #2231 poslato: 23. Jul 2011. u 17:29 »
Onda je prigovor, kako godina još nije završena, ili ovaj mesec, pa će reći vreme će pokazati na kraju godine... Ne znam gde je dobro...

Van mreže beket

• **
« Odgovor #2232 poslato: 23. Jul 2011. u 18:04 »
ma sve ste sad ispremeštali  :idea:

ovde ozbiljno ćaskate/raspravljate o vremenskim prilikama -

a tamo u prognozama /po hiljaditi put/ imamo kuknjavu novajlija u stilu 'kad će sneg' // 'kad će oluja' // kad-će-ovo-ono...
& 'što nema kod mene ono što ima kod komšije', itd.

znam, znam, stvarno je teško ljudima objasniti da se preko ovog foruma /a ni preko bilo kojeg drugog/ - ne može naručiti ni kiša, ni lepo vreme, čak i da plate deset godina unapred -

ali to ne znači da takve gluposti ne treba brisati po kratkom postupku -  :!:

a svi postovi vezani za vremenske pojave - treba ipak da se smeste ili u aktuelne vrem. prilike, ili u prognoze, ili u klimu, bilo gde, samo ne u ćaskanje  ^^

elem, sad ja brbljam  :blahblah: ----------------- ali u svim drugim temama izgleda mi kao da me neko...  :kick:

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #2233 poslato: 26. Jul 2011. u 11:48 »
Moderatori ovih podforuma bi trebalo da sve postove vrate na svoje mesto. Ovako je zaista haos!
Ne žurite, zastanite malo ispod same zvezde! Ako vam tada priđe neki dečak, ako se smeje, ako ima zlatnu kosicu, ako ne odgovara kada ga pitate, odmah ćete se setiti ko je on. Budite tada ljubazni! Ne ostavljajte me ovako tužnog: odmah mi napišite da se vratio...

Van mreže Ljubiša

• www.cestereg.rs
« Odgovor #2234 poslato: 27. Jul 2011. u 14:20 »
Ljudi danas sam ponovo pokraden! UŽASNO SAM BESAN!!!
Nekih 6-7 mojih slika je skinuto sa interneta i stavljeno na "Info tablu" u centru mog sela. Kontaktirao sam "idejnog tvorca" ovog "projekta" i pokušao lepo sa njim, ali na kraju je izašlo "na nož"!  :( Ponovo sam pokušao na fin način, on će meni "Pa ti brate tuži!"
Stef, daj pošalji mi kontakt za tog advokata, ako misliš da i ovo spada pod to kršenje autorskih prava!

Van mreže Kikindjanka

• *
« Odgovor #2235 poslato: 31. Jul 2011. u 01:37 »
Posto su, koliko sam do sad skontala, pravila foruma izuzetno stroga, po pitanju tema, dolazim do zakljucka da sta god da napisem na ovoj temi, necu pogresiti. :)

Zelim da se zalim!

- na kisu
- nisku temperaturu
- munje i grmljavinu
- vetar
- na sve ono sto mi krade leto!

Toliko.

Van mreže ptprince

• Počasni član
  • Le Petit Prince
« Odgovor #2236 poslato: 31. Jul 2011. u 01:41 »
Videćemo šta možemo da uradimo povodom toga. Sve to što ti krade leto, ima da ode na odmor ove nedelje! Kao što kaže kralj, to je razumna naredba (stekli su se uslovi, za one koji ne znaju Malog Princa).

I treba da se žališ. Kako drugačije misliš da rešiš probleme u vezi onoga što te muči?

Van mreže gencic

• Moderator
  • **
« Odgovor #2237 poslato: 31. Jul 2011. u 10:08 »
Vala, ja sam se juce vratio iz Grcke i mogu reci da su svi bili u soku. Ja sam znao sta nas ceka po povratku, ali ostali su bili potpuno nespremni.
U Grckoj (pogotovu blizu mora!) se svako zahladjenje, koje ovde primera radi spusti temperaturu sa 30 na 20 stepeni oseti samo kao promena smera vetra, eventualno blago naoblacenje i pad temperature za dva do tri stepena. I tako iznova i iznova, sve negde do pocetka septembra kada ima sanse za pojavu neke kise i svezijeg vremena. Eh, ta klima Sredozemlja!

Van mreže Kikindjanka

• *
« Odgovor #2238 poslato: 31. Jul 2011. u 23:41 »
ptprince, ne mogu da resim taj problem, ostaje mi samo da se zalim.
A, ne znam ni kako ti mislis da mi pomognes? B92 malopre najavio lose vreme za celu sledecu nedelju.  :(

Van mreže ciklon

• Starost: 41
« Odgovor #2239 poslato: 31. Jul 2011. u 23:58 »
B92 malopre najavio lose vreme za celu sledecu nedelju.  :(

Tako je to kad gledas B92...  :bang: