|
dikile
|
 |
« Odgovor #80 poslato: 15. Новембар 2009. u 22:12 » |
|
Sta mislite da postavim prognozu na portal?.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
gabesz20
|
 |
« Odgovor #81 poslato: 15. Новембар 2009. u 22:28 » |
|
Ja sam za:)a i bolje je uvek da se uvece stavlja za sledeci dan...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Boda Tajson
|
 |
« Odgovor #82 poslato: 15. Новембар 2009. u 22:31 » |
|
sacekaj 1 dan da nesto osmislim pa ces stavljati 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Eat healthy. Exercise often. Die anyway.
|
|
|
|
gabesz20
|
 |
« Odgovor #83 poslato: 15. Новембар 2009. u 22:48 » |
|
Cekamo onda da osmislis 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dikile
|
 |
« Odgovor #84 poslato: 15. Новембар 2009. u 23:19 » |
|
Ok!Bolje je da pitam nego da stavljam nesto na svoju ruku.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dikile
|
 |
« Odgovor #85 poslato: 16. Новембар 2009. u 00:00 » |
|
Postavljeno....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
dikile
|
 |
« Odgovor #87 poslato: 16. Новембар 2009. u 00:15 » |
|
Da smo stavili Kopaonik morali bi da izbacimo Kraljevo, pa je ovo bilo jedino moguće rešenje
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Stefano
|
 |
« Odgovor #88 poslato: 16. Новембар 2009. u 02:58 » |
|
odlicno ; 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ptprince
Moderator

Van mreže
Le Petit Prince
|
 |
« Odgovor #89 poslato: 16. Новембар 2009. u 09:43 » |
|
Prognoza deluje odlično. Verujem da je jednako tome i kvalitetna. Ali, bez rada nema ni uspeha. Dopada mi se.
Nego, jedna malena estetska zamerka. Sada, kada je prognoza tu, zar ne bi bilo lepše da se malo smanji sličica na vrhu homepage-a? Mislim, lepa je, to stoji, ali sav sadržaj je spušten tako da se ne vidi osmah, na prvi pogled, pa korisnik mora da se 'smara' i da viče scroll down da vi video progmozu. Ovo nije smetalo dok je u sadržaju homepagea bilo samo teksta i onog čuvenog 'više o tome...'
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ali na tvojoj maloj planeti bilo je dovoljno da svoju stolicu privučes nekoliko koraka i da posmatraš zalazak Sunca kad god zaželis... -Jednog dana video sam četrdeset i tri puta kako sunce zalazi!
|
|
|
|
Boda Tajson
|
 |
« Odgovor #90 poslato: 16. Новембар 2009. u 10:07 » |
|
Dobro primeceno, iste me brige more  Slika ce biti manja i pomerena ulevo, a desno od nje tekst prognoze. Tako ce se sadrzaj popeti vise.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
gabesz20
|
 |
« Odgovor #91 poslato: 16. Новембар 2009. u 14:23 » |
|
Sta mislite kako bi bilo kad bi stavili ovaj sat snimak? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
gabesz20
|
 |
« Odgovor #92 poslato: 16. Новембар 2009. u 14:31 » |
|
Ili trenutno stanje nad evropom?Opa ee to ne ide 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ptprince
Moderator

Van mreže
Le Petit Prince
|
 |
« Odgovor #93 poslato: 16. Новембар 2009. u 15:05 » |
|
Plemenita ideja, ali po meni nepraktična. Da ne bude natrpano? Dalje, prognoza je produkt članova foruma, a satelitski snimak je preuzet produkt. Nisam siguran koliko je dobro kititi se tuđim perjem.
Lično nisam za, ali odluka će ostati vaša.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ali na tvojoj maloj planeti bilo je dovoljno da svoju stolicu privučes nekoliko koraka i da posmatraš zalazak Sunca kad god zaželis... -Jednog dana video sam četrdeset i tri puta kako sunce zalazi!
|
|
|
|
gabesz20
|
 |
« Odgovor #94 poslato: 16. Новембар 2009. u 15:29 » |
|
Trenutno stanje nad evropom...i ne moze da se stavi bas sam video i sam malopre...a sto se tice satelitskog snimka...meni se vise svida ovaj moj predlog,mada sat 24 je puno bolji i korisniji posto se moze uvelicati...a ovaj mi izgleda lepse,eee sad!Ovo je samo moja ideja...samo jedan obican predlog i misljenje!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Boce
|
 |
« Odgovor #95 poslato: 16. Новембар 2009. u 18:10 » |
|
Slažem se da nema potrebe stavljati sat snimak na portal Jeste to nešto što i ja često koristim ali pošto nije naš proizvod možda možemo samo da stavimo link ka SAT24 koji je po mom mišljenju najbolji u tom poslu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Stefano
|
 |
« Odgovor #96 poslato: 16. Новембар 2009. u 20:30 » |
|
i ja mislim da je najbolje okaciti link samo... Ja bih analizu vremena ostavio, iako postoji prognoza, ipak je analiza vremena malo dugorocnija, a samim tim i nepouzdanija...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
beket
|
 |
« Odgovor #97 poslato: 16. Новембар 2009. u 21:15 » |
|
hm, da... /obicno cutim kad se slazem, ali da ipak dodam neki argument/ ako vec portal sadrzi nesto ekskluzivno /aktuelnu mapu prognoze & povremene komentare/ - onda sve ono preuzeto treba izdvojiti kao blink-link pod nekim reklamnim naslovom tipa "proverite nasu prognozu" ili "pogledajte aktuelni satelitski snimak" ili --- tako vec nekako...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Posle prolećnih poplava i blata, spranog kasnije pljuskovima, pločnik je ostao umiven, osušen mnogim danima tihog, diskretnog, lepog vremena, tim danima već velikim i možda suviše prostranim za to rano doba, malo preko mere izduženim, osobito večerima, kad se sumrak produžavao bez kraja...
|
|
|
|
Boda Tajson
|
 |
« Odgovor #98 poslato: 17. Новембар 2009. u 21:09 » |
|
nije bas blink link ali mislim da je vidljivo na forumu 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
beket
|
 |
« Odgovor #99 poslato: 17. Новембар 2009. u 21:59 » |
|
vidljivo na forumu  jes, bas zgodno, ne moram stalno da gledam portal  malo nam se doduse suzio prostor za poruke, ali nema veze, mozda i bolje (sa sirokim ekranom i tako se lako gubi linija recenice...) /fali samo datum, a na onoj portalskoj verziji mozda bi moglo da se udesi tako da automatski stoji tacan sat apdejta: valjda ne moram da vas podsecam da u neke nestabilne dane to moze da bude bitan podatak, uglavnom vezan za promasaj u prognozi/ podsecam takodje na odgovornost za svaku napisanu rec, ne samo za tacnost prognoze... /aljkavost kvari utisak: "u većem delu zemlelje pretežno sunčano"/ to ce neko mozda iskopirati, citirati...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Posle prolećnih poplava i blata, spranog kasnije pljuskovima, pločnik je ostao umiven, osušen mnogim danima tihog, diskretnog, lepog vremena, tim danima već velikim i možda suviše prostranim za to rano doba, malo preko mere izduženim, osobito večerima, kad se sumrak produžavao bez kraja...
|
|
|
|
SerbianMeteo
|
|
|
|
|
|
Sačuvana