|
beket
|
 |
« Odgovor #125 poslato: 20. Новембар 2009. u 20:21 » |
|
e, a sto se ne poklapaju ti datumi za SM prognozu? tamo na portalu 20.11. - a ovamo vec 21.
neka automatska zvrcka?! ne valja to...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Boda Tajson
|
 |
« Odgovor #126 poslato: 20. Новембар 2009. u 21:52 » |
|
To je jedna te ista slika. I da hoce ne mze da se razlikuje  Probaj refresh.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Eat healthy. Exercise often. Die anyway.
|
|
|
Konan
Van mreže
|
 |
« Odgovor #127 poslato: 21. Новембар 2009. u 09:59 » |
|
Cao drustvo! Pratim vas vec duze vreme. Super ste. Ali u zadnjih nekoliko dana forum se smanjio, kao sto se vidi. Zanima me da li ce tako ostati? Ovako je bas nepregledno,nezgodno.Ono pre je bilo mnogo bolje.Da li bas mora ostati smanjen forum:?: 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
beket
|
 |
« Odgovor #128 poslato: 22. Новембар 2009. u 21:06 » |
|
trenutno ne vidim sličicu za prognozu, ne vredi ni "refresh"... kao što rekoh, meni ne smeta sužavanje teksta, pošto se uže kolone lakše čitaju, ali tu je još jedna tehnička caka - moj širok ekran laptopa ostavlja čak debele margine - (no, nebitno) a gunđanje na račun aktuelne prognoze ostavila sam u odgovarajućoj rubrici - http://www.serbianmeteo.com/smf/index.php?topic=683.msg66618;topicseen#msg66618
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dikile
|
 |
« Odgovor #129 poslato: 22. Новембар 2009. u 21:11 » |
|
beket nemoj da se brines gabesz20 nije lepo uploudovao sliku, nadam se da ce to da ispravi...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
gabesz20
|
 |
« Odgovor #130 poslato: 22. Новембар 2009. u 21:46 » |
|
Evoga nadam se da je sve u redu,da se vidi prognoza!Kod mene se na portalu vidi prognoza nova...jedino se nije uplodovala na forumu,ali trebalo bi i tamo da se vidi nova prognoza!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Boce
|
 |
« Odgovor #131 poslato: 22. Новембар 2009. u 21:56 » |
|
kako je to moguće ako se na forum automatski vuče slika sa portala
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
gabesz20
|
 |
« Odgovor #132 poslato: 22. Новембар 2009. u 21:58 » |
|
E to ne znam na zalost Boce zbog cega...ali je uplodovano 100% dobro!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Boce
|
 |
« Odgovor #133 poslato: 22. Новембар 2009. u 22:00 » |
|
naravno da jeste kad je na portalu ali zakaj forum štrajkuje?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
gabesz20
|
 |
« Odgovor #134 poslato: 22. Новембар 2009. u 22:01 » |
|
Probaj da vidis sa internet exploverom...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Boce
|
 |
« Odgovor #135 poslato: 22. Новембар 2009. u 22:04 » |
|
otkrio sam u čemu je greška Gabesz Sika je uploadovana pod imenom prognoza.gif.gif treba samo prognoza.gif verovatno si kod sebe dao ime prognoza.gif a računar sam dodao još jedan .gif izmeni to i rešiće se problem
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dikile
|
 |
« Odgovor #136 poslato: 22. Новембар 2009. u 22:09 » |
|
Evo sad je dobro.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Boce
|
 |
« Odgovor #137 poslato: 22. Новембар 2009. u 22:17 » |
|
ali je nema sad na portalu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
gabesz20
|
 |
« Odgovor #138 poslato: 22. Новембар 2009. u 22:21 » |
|
Evo sad sam uplodovo kao Prognoza.gif,u gif formatu je sigurno
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
gabesz20
|
 |
« Odgovor #139 poslato: 22. Новембар 2009. u 22:29 » |
|
Sad na forumu kod mene nema karte...Boce kod tebe?Ali sada je sigurno dobro...treba malo vremena ja mislim!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
gabesz20
|
 |
« Odgovor #140 poslato: 22. Новембар 2009. u 22:33 » |
|
Neznam sad vec stvarno u cemu je stvar...nadam se sutra kad dogem sa posla...neko ce napisat u cemu je problem,pa da od sutra uvece vec bude sve u redu!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Stefano
|
 |
« Odgovor #141 poslato: 23. Новембар 2009. u 00:12 » |
|
ni kod mene je nema na forumu ali ima na portalu... videcemo sta Boda kaze...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Boce
|
 |
« Odgovor #142 poslato: 23. Новембар 2009. u 07:56 » |
|
Sredio sam prognozu i na portalu i na forumu Morate biti pažljivi kad postavljate sliku prognoze na stranicu ''prognoza'' Ona mora isključivo da nosi ime prognoza.gif kako bi se videla i na portalu i na forumu Sad je imala ime prognoza.GIF a sinoć je bila prognoza.gif.gif Samo je u tome problem Izbacio sam iz teksta znakove uzvičnika (''!'') o kojima je beket pričala. Nema potrebe za njima u običnom tekstu prognoze. I još jedna napomena: nemate potrebe da tipkom ENTER prelazite u novi red teksta. Ceo tekst može biti u istom redu, editor sam raspodeljuje na stranici tekst u redove. Jedino ako hoćete da počnete novi red novim tekstom onda koristite ENTER. Samo napred momci 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Boda Tajson
|
 |
« Odgovor #143 poslato: 23. Новембар 2009. u 09:48 » |
|
S obzirom da 40% posetilaca jos uvek koriti 1024x768 rezoluciju, zarad preglednosti sklonio sam prognozu sa boka i stavio je na dno pocetne strane foruma. Nadam se da je sad bolje  Boce, pametno zbori, sve sto treba je uploadovati prognoza.gif (sve malim slovima) i promeniti tekst. Sve ostalo oko velicine slike itd ide automatski.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Eat healthy. Exercise often. Die anyway.
|
|
|
Konan
Van mreže
|
 |
« Odgovor #144 poslato: 23. Новембар 2009. u 09:53 » |
|
Jeste bolje. Hvala Bodo!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
gabesz20
|
 |
« Odgovor #145 poslato: 23. Новембар 2009. u 16:42 » |
|
Eto sad je sve jasno momci...ja mislim da je dasnasnja prognoza uspela.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Boce
|
 |
« Odgovor #146 poslato: 24. Новембар 2009. u 07:56 » |
|
I samo još jedan detalj momci. U tekstu prognoze posle zareza, tačke i ostalih interpunkcijskih znakova obavezno staviti prazno mesto kako bi editor mogao lepo da rasporedi tekst. Idemo dalje 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Joe
|
 |
« Odgovor #147 poslato: 25. Новембар 2009. u 08:46 » |
|
Pratim prognozu pomno prethodnih dana. Moram da je pohvalim. Zaista svaka čast, odlična je. Jedna zamerkica koju sam danas primetio. Sličica u Vojvodini je pobegla suviše severno, a ova što je bila kod Beograda pobeže na istok Vojvodine. Ako je prognoza za Vojvodina trebalo bi da bude u centru kako bi se stekao utisak da se prognoza odnosi na ceo region, ako već nije kod Novog Sada kao regionalnog centra. Sa druge strane ova što je pobegla na istok treba da stoji iznad Beograda. Ipak, cetrvtina, petina stanovništva Srbije zaslužuje svoju sličicu. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje ispasti glup nego iz autobusa. 
|
|
|
|
Boce
|
 |
« Odgovor #148 poslato: 25. Новембар 2009. u 09:07 » |
|
U pravu je Joe evo kako treba da budu postavljene ikone  a ne ovako kako su sada  mala razlika ali bitna I danas je slika umanjena od originala pa je nejasna. Ne vide se lepo brojevi na slici
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
gabesz20
|
 |
« Odgovor #149 poslato: 25. Новембар 2009. u 17:10 » |
|
Okej jeste...uvek se stavjaju druge ikone malo su pobegle danas ce biti ispravljeno to...u pravu ste sasvim!Sto se tice slike..sliku ja smanjio nisam koristim originalu koja je i bila predhodne nedelje!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
SerbianMeteo