- 30. Јул 2010. u 02:24 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Nova stanica u mreži - Babin Zub super

Portal Mreža AMS     Baza podataka                Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Širi se naša priča...  (Pročitano 683 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Stefano
Administrator
Van mreže Van mreže

« poslato: 19. Јул 2009. u 04:19 »

Ono što mi je ulepšalo prethodnu nedelju je to da sam upoznao 3 osobe koje su mi u sasvim običnim razgovorima kada sam pomenuo da sam suosnivač SerbianMeteo.com rekli da znaju za taj sajt... 3 osobe koje su iz 3 potpuno različite priče i nemaju veze jedna sa drugom...
Ono što ih povezuje to je da su u potrazi za prognozom vremena preko Googlea došli do našeg sajta i sada ga posećuju. Ne učestvuju u forumu, pošto , kako kažu, ne bi imali šta da pišu... ali meni je ovo sasvim dovoljno da znam da se naša priča polako širi
Sačuvana

ptprince
Moderator
Van mreže Van mreže

Le Petit Prince

« Odgovor #1 poslato: 22. Јул 2009. u 14:31 »

Ma to je super, ali što nam opada poseta? Leto nije dovoljan izgovor... Oseća se smanjenje naše aktivnosti...
Hajde, jesen može doneti svaštanešto dobro, ako se potrudimo i završimo lične projekte koje imamo, pa grunemo u akciju.
Sačuvana

Ali na tvojoj maloj planeti bilo je dovoljno da svoju stolicu privučes nekoliko koraka i da posmatraš zalazak Sunca kad god zaželis...
-Jednog dana video sam četrdeset i tri puta kako sunce zalazi!
Joe
Administrator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 27. Јул 2009. u 09:53 »

To se dešava standardno leti da opadne poseta. Sada je špic sezone, već od avgusta će ponovo rasti. I grad je za vikend bio polu prazan, pobegli svi na letovanje.  Smiley
Sačuvana

Bolje ispasti glup nego iz autobusa. Cheesy
Stefano
Administrator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 27. Јул 2009. u 16:16 »

to je sigurno u pitanju... zima je tajming kada je poseta velika Smiley
Sačuvana

SerbianMeteo

Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin | Sitemap Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!