|
dikile
|
 |
« Odgovor #540 poslato: 10. Фебруар 2010. u 22:21 » |
|
Ja sneg mogu da gledam samo na vasim slikama. Kod mene oblacno -2C, kosava je oslabila.Kod mene danas 3mm u obliku ledenih zrnaca
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Profiamater

Van mreže
|
 |
« Odgovor #541 poslato: 10. Фебруар 2010. u 22:21 » |
|
Divne slike Milosha sa Cubure i Freddy-ja kod skole St.Dukic na Karaburmi (ili mi bar tako lici) - lepo je videti ovakav Beograd. Meni se pokvario aparat pa nisam mogao da napravim slike sa Terazija i kod Vuka  Sneg je prestao a temp. raste, u centru je porasla za blizu 1 stepen (sa nekih -2C na -1.2 u 22h), na Kosutnjaku je porasla sa -3.0 na -1.8, a u Pancevu je sa -2C otisla cak na +0.5C. Mozda ce pasti malkice snega u BG u narednih pola sata...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Milosh
|
 |
« Odgovor #542 poslato: 10. Фебруар 2010. u 22:26 » |
|
Hvala Profiamater.  Da, slike su iz Čuburskog parka i okoline, a one od popodneva kod Hrama Svetog Save. Od prije par minuta, u Beogradu ponovo umjeren snijeg. Ovo je vjerovatno poslednji večerašnji talas padavina.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Freddy
|
 |
« Odgovor #543 poslato: 10. Фебруар 2010. u 22:33 » |
|
Divne slike Milosha sa Cubure i Freddy-ja kod skole St.Dukic na Karaburmi (ili mi bar tako lici) - lepo je videti ovakav Beograd. Meni se pokvario aparat pa nisam mogao da napravim slike sa Terazija i kod Vuka  Sneg je prestao a temp. raste, u centru je porasla za blizu 1 stepen (sa nekih -2C na -1.2 u 22h), na Kosutnjaku je porasla sa -3.0 na -1.8, a u Pancevu je sa -2C otisla cak na +0.5C. Mozda ce pasti malkice snega u BG u narednih pola sata... Svaka cast! Vidi se da si profi  ... ono amater mozes slobodno da izbacis  Evo i jedan klip iz dvorista skole "Jovan Popovic" Nije bog zna sta, ali se bar nazire intenzitet mecave
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Joe
|
 |
« Odgovor #544 poslato: 10. Фебруар 2010. u 22:41 » |
|
U Čačku bilo slabog snega. Palo novih pola centimetra. Sada je suvo već satima. Nema ko me nije zvao i Novog Sada da mi kaže da ne pamti ovakvu mećavu. I sada mi javlja drugar da sipa kao lud.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Bolje ispasti glup nego iz autobusa. 
|
|
|
Profiamater

Van mreže
|
 |
« Odgovor #545 poslato: 10. Фебруар 2010. u 23:05 » |
|
U BG temp. i dalje lagano ali sigurno raste, u 22.30 aerodrom je stigao na "negativnu nulu", Kosutnjak je sada na -1.3C (imao -3.0C veceras), Pancevo je vec na +1.1C (bilo je -2.0 u 20h) a najverovatnije ce RHMZ dati nulu za BG-Vracar u 23h... Izgleda da cemo u BG imati opet kratkotrajni sneg do ponoci (narocito na zapadu grada), u drugom delu noci mozda jos malo a onda ostaje da se nadamo (mi koji volimo sneg) dobrom snegu u noci izmedju petka i subote...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Varvarinac

Van mreže
|
 |
« Odgovor #546 poslato: 10. Фебруар 2010. u 23:08 » |
|
Ja sneg mogu da gledam samo na vasim slikama. Kod mene oblacno -2C, kosava je oslabila.Kod mene danas 3mm u obliku ledenih zrnaca
Dikile, secas li se prosle godine kada je kod tebe palo 20cm snega a kod mene nista, e sada je obrnuta situacija. U Varvarinu prestao je i sneg i vetar.Visina novog snega oko 15cm. Takt=-5'C. Interesantno da sam jedan od najhladnijih gradova, kao neki dzep hladnog vazduha iznad mog podrucja.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
gabesz20
|
 |
« Odgovor #547 poslato: 10. Фебруар 2010. u 23:10 » |
|
U Subotici i dalje jak sneg...ujutru slike....mozda budemo i 30cm dokacili!Stvarno neverovatna noc je ovvoo!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Milosh
|
 |
« Odgovor #548 poslato: 10. Фебруар 2010. u 23:12 » |
|
U Beogradu pojačava snijeg, a što je čudno, kako je pojačao temperatura na Košutnjaku još brže raste...  Kod mene već polako prelazi u plus, počinje da se topi snijeg sa krovova. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
sneshko_belic

Van mreže
It Is I :)
|
 |
« Odgovor #549 poslato: 10. Фебруар 2010. u 23:15 » |
|
U Čačku bilo slabog snega. Palo novih pola centimetra. Sada je suvo već satima. Nema ko me nije zvao i Novog Sada da mi kaže da ne pamti ovakvu mećavu. I sada mi javlja drugar da sipa kao lud.
Kakvi su ovo izveštaji iz Čačka, moliću lepo, a Vi ste, mladiću, iz Novog Sada  Da, u Čačku je malo snegića palo (kako se ovo lepo rimuje  ), čak zanemarljivo malo, ali je hladno. Temp. je -3, ali je to bez snega baš bezveze! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Volim i sneg, ali ipak više volim mooooreeeee 
|
|
|
|
dikile
|
 |
« Odgovor #550 poslato: 10. Фебруар 2010. u 23:23 » |
|
Dikile, secas li se prosle godine kada je kod tebe palo 20cm snega a kod mene nista, e sada je obrnuta situacija. U Varvarinu prestao je i sneg i vetar.Visina novog snega oko 15cm. Takt=-5'C. Interesantno da sam jedan od najhladnijih gradova, kao neki dzep hladnog vazduha iznad mog podrucja.
Sećam se kako se ne bih sećao. Sneg tako blizu a tako daleko, za sve je kriva košava. Kod mene oblačno duva slab vetar -1C
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Zika Melenci

Van mreže
Jedva cekam leto!
|
 |
« Odgovor #551 poslato: 10. Фебруар 2010. u 23:27 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Dejo
|
 |
« Odgovor #552 poslato: 10. Фебруар 2010. u 23:40 » |
|
Stigao sam iz grada, ako su ono dosad bili lepi snegovi, ovo je za tri bajke. Nema vetra, sneg ostaje na svakoj grančici. Predivno. Slike čim dođem do daha. Jak sneg i dalje, novog 8cm, visina 23cm 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
srba
|
 |
« Odgovor #553 poslato: 10. Фебруар 2010. u 23:44 » |
|
Slab sneg.Vetar oslabio a temperatura u porastu sa -1.8C na -0.6C.Palo je oko 5cm novog,ukupno 7cm.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ciklon

Van mreže
Ljudi vole katastrofe,to ih zbližava!
|
 |
« Odgovor #554 poslato: 10. Фебруар 2010. u 23:54 » |
|
Fantasticno! Bio sam sat vremena napolju i ovo je jedan od lepsih snegova u poslednjoj deceniji.Nadam se da se sutra nece topiti.Najlepsi moguci osecaj.Sneg i dalje pada umerenim intezitetom,haos!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Vratice se zime...
|
|
|
|
Darko_9
|
 |
« Odgovor #555 poslato: 10. Фебруар 2010. u 23:57 » |
|
Kao što se o očekivalo severozapad i sever Srbije najbolje prošli sa snegom!
Kod mene nešto oslabio skoro prestao..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|