- 30. Јул 2010. u 02:10 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Nova stanica u mreži - Babin Zub super

Portal Mreža AMS     Baza podataka                Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: vreme za kraj marta  (Pročitano 431 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
topalovic

Van mreže Van mreže

« poslato: 01. Март 2010. u 21:36 »

Bavim se povrtarstvom vec godinama vas forum pratim odavno i redovno citam skoro svaki dan postove,nerazumem se mnogo u vremenske prognoze i meteorologiju.Pa bih vas zamolio da li postoji neka prognoza za zadnju dekadu marta meseca,jer tada treba da iznosimo toploljubljivo povrce pod plastenike konkretno me interesuje da li ce biti mraza.Pozzzzzzzzzzz i samo tako nastavite.
« Poslednja izmena: 01. Март 2010. u 22:00 topalovic » Sačuvana

Samo šest miliona ljudi ima čast da živi u Srbiji,ostali nemaju tu čast ali imaju sve drugo.
Boce
Moderator
Van mreže Van mreže

Sunce prvo izlazi na istoku!!!

« Odgovor #1 poslato: 01. Март 2010. u 21:46 »

Pozdrav topalovic Smiley
Nemoguće je sad bilo šta reći za kraj marta, jer se ne zna tačno šta će biti ni za sledeću nedelju. Nego se javi ti nama opet 5-6 dana pre nego planiraš aktivnosti u plastenicima i nadam se da ćemo te moći obradovati lepim vestima. Do tada uživaj od petka još malo u Baba Marti. Wink
Ne reče nam odakle si?
Sačuvana

topalovic

Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 01. Март 2010. u 21:50 »

Ja sam iz Grabovca selo pored Obrenovca
Sačuvana

Samo šest miliona ljudi ima čast da živi u Srbiji,ostali nemaju tu čast ali imaju sve drugo.
topalovic

Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 27. Март 2010. u 18:31 »

evo brizli se april pa reci te mi da li ce biti mraza je po novinama pisu da ce sad u petak biti nekog prizemnog mraza a ja izneo paradajiz i krastavce pa molim za pomoc da bih se pripremio na vreme
Sačuvana

Boce
Moderator
Van mreže Van mreže

Sunce prvo izlazi na istoku!!!

« Odgovor #4 poslato: 27. Март 2010. u 19:03 »

Nije isključena pojava prizemnog mraza krajem sledeće nedelje. Pošto pojava mraza dosta zavisi od oblačnosti, opet se to neće sigurno znati sve do četvrtka-petka.
Sačuvana

SerbianMeteo

Sačuvana
Stranice: [1]   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin | Sitemap Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!