|
Boce
|
 |
« Odgovor #200 poslato: 26. Фебруар 2010. u 10:19 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
ljubostinja

Van mreže
|
 |
« Odgovor #201 poslato: 26. Фебруар 2010. u 12:46 » |
|
Hvala Boce puno.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Milosh
|
 |
« Odgovor #202 poslato: 26. Фебруар 2010. u 15:28 » |
|
Nije radio juče i prekjuče, danas radi normalno. Malo su promijenili dizajn meteograma. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jocozr
|
 |
« Odgovor #203 poslato: 12. Март 2010. u 23:09 » |
|
MeteoSrbijahttp://www.meteosrbija.rs/ FORUMhttp://www.meteosrbija.rs/smf_forum/index.phpP.S Ranije sam pri nekim konfliktima na ovom forumu iz inata govorio kako cu napraviti sajt i forum upravo pod ovim nazivom. Bio sam mladji. . .  Sada sam iz ljubavi prema nauci odlucio da pomognem jednom coveku oko foruma i samog sajta. Svi su pozvani da se registruju, a SM je pozvan na saradnju  Hm... vrlo zanimljivo. Obećava. Liči na naš portal, ali je dosta strogo i konvencionalno. Ipak, zdrava konkurencija.
Admin mi je nepoznat. Izgleda da je to neko od Gutinih diplomaca iz Novog Sada.
Admin radi u PGZ, u RC Samos. Ostalo nek ostane javna tajna  ambiciozna inicijativa, ali - nažalost - skromna realizacija... /kanda su već odustali?/
slaba je i jezička komunikativnost, a o greškama da ne pričam...
Donekle se i slazem. Polako tek je pocetak, bice izmena, potrudicu se ja oko toga. Te tekstove nisam pisao ja, ali sve ce doci na svoje. . .vremenom. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
amaterko
|
 |
« Odgovor #204 poslato: 13. Март 2010. u 05:24 » |
|
slaba je i jezička komunikativnost, a o greškama da ne pričam...
Nema brige, ja sam zadužen za ispravljanje grešaka...  Malo tamo, malo ovde...  Mada (  ), moram da primetim da ovde nekima ne vredi skretati pažnju na gramatičke i slovne greške... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
laky
|
 |
« Odgovor #205 poslato: 13. Март 2010. u 09:41 » |
|
E ljudi cemu sluzi ovaj meteomagazin? Pa ima sve sto i ovaj forum. Jel to deo ovog foruma, ili neki drugi forum.
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 13. Март 2010. u 10:06 laky »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Stefano
|
 |
« Odgovor #206 poslato: 13. Март 2010. u 12:32 » |
|
to je drugi forum koji nema veze sa nama, kao sto postoji vise automoto foruma, vise IT foruma, tako moze da postoji i vise meteoroloskih foruma.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jocozr
|
 |
« Odgovor #207 poslato: 13. Март 2010. u 12:36 » |
|
 Tako je. Doduse svi treba da saradjujemo, bar ja tako mislim. . .  E ljudi cemu sluzi ovaj meteomagazin? Pa ima sve sto i ovaj forum. Jel to deo ovog foruma, ili neki drugi forum.
Taj meteomagazin bi uskoro trebalo da izlazi u pisanoj, odnosno štampanoj formi. . .ali problem je kao i u većini slučajeva, novac. Videćemo, ali nadam se da će ideja uspeti.  Forum je sastavni deo tog meteomagazina i sajta MeteoSrbija.  Nema brige, ja sam zadužen za ispravljanje grešaka...  Malo tamo, malo ovde...  Mada (  ), moram da primetim da ovde nekima ne vredi skretati pažnju na gramatičke i slovne greške...  Tako jeeee  bićeš ti tamo zadužen za više "obrada". Pored tekstualnih, odnosno gramatičkih, znaš ti vrlo dobro o kojoj je drugoj obradi reč. . .uostalom time se baviš 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Stefano
|
 |
« Odgovor #208 poslato: 13. Март 2010. u 14:24 » |
|
Doduse svi treba da saradjujemo, bar ja tako mislim. . . oko komplementarnih stvari da..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jocozr
|
 |
« Odgovor #209 poslato: 13. Март 2010. u 14:59 » |
|
 Mozes li malo da mi pojasnis?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
ptprince
Moderator

Van mreže
Le Petit Prince
|
 |
« Odgovor #211 poslato: 29. Април 2010. u 10:35 » |
|
Još jedna zanimljiva WeatherUnderground lokacija (nije Srbija kao u citatu, ali je zanimljivo): http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?ID=ITIRANAT2
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ako baobabe ne isščpamo na vreme, nikada ga se ne možemo osloboditi. On preplavi celu planetu. Razriva je svojim korenjem. I ako je planeta veoma mala, a baobaba ima u velikom broju, ona će se rasprsnuti.
|
|
|
Mili-CQ

Van mreže
|
 |
« Odgovor #212 poslato: 17. Мај 2010. u 08:40 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
storm spotter/chaser
|
|
|
|
Tihomir
|
 |
« Odgovor #213 poslato: 02. Јун 2010. u 17:51 » |
|
Na ovome linku je ducan iz Njemacke koji ima u ponudi sve dodatne senzore koje vecinom mi koristimo , ws serije. www.wetterdiscount.de
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Tihomir
|
|
|
|
|
|
|
ptprince
Moderator

Van mreže
Le Petit Prince
|
 |
« Odgovor #216 poslato: 26. Јул 2010. u 15:08 » |
|
Tante grazie!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Ako baobabe ne isščpamo na vreme, nikada ga se ne možemo osloboditi. On preplavi celu planetu. Razriva je svojim korenjem. I ako je planeta veoma mala, a baobaba ima u velikom broju, ona će se rasprsnuti.
|
|
|
|
Stefano
|
 |
« Odgovor #217 poslato: 26. Јул 2010. u 23:40 » |
|
Meteoalmennoss, liberamente di partecipare al nostro forum e avvisarci del tempo in Italia 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
pavlovic
|
 |
« Odgovor #218 poslato: 18. Август 2010. u 01:40 » |
|
Bugarski radari, na stranici se smenjuje slika sa više njih, klikom na sliku se dobija veća, a do Knjaževca, Pirota, Zaječara i Negotina dobacuje radar Бърдарски геран. Evo kako izgleda slika http://www.weathermod-bg.eu/
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Boce
|
 |
« Odgovor #219 poslato: 18. Август 2010. u 07:16 » |
|
ovo je super novina Pavloviću, nadam se da će se i u praksi pokazati kao dobri radari. meni sigurni najinteresantniji radar Бърдарски геран pogotovu što skoro uvek kad je interesantna sitaucija radarskih snimaka sa juga i istoka Srbije nema na sajtu RHMZ-a.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
pavlovic
|
 |
« Odgovor #220 poslato: 18. Август 2010. u 10:29 » |
|
 U pitanju je doplerov radar, trebalo bi da je dobar, sad na koliko izbacuje sliku ne znam. Ovaj link bi trebao da pokazuje samo sliku sa Brdarskog Gerana: http://www.weathermod-bg.eu/scripts/bs.php?kod=BRDCAP
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 18. Август 2010. u 10:43 pavlovic »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
Dejo
|
 |
« Odgovor #222 poslato: 20. Август 2010. u 09:55 » |
|
Zahvaljujući našem članu Radmilu, i Srbija je dobila svoju mrežu stanica  Nadam se da ćemo pokriti i ostale delove zemlje http://serbianweather.net
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|