- 30. Јул 2010. u 02:09 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti: Nova stanica u mreži - Babin Zub super

Portal Mreža AMS     Baza podataka                Početna   Pomoć Pretraga Kalendar Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 3 [4] 5   Idi dole
  Štampaj  
Autor Tema: Portal pušten u rad  (Pročitano 22076 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
amaterko
Van mreže Van mreže

« Odgovor #60 poslato: 21. Новембар 2008. u 13:04 »

Hvala, Dragane, na lepim rečima... Wink

Što se mene tiče, ja ću i dalje unositi podatke u bazu (bar Tmin i Tmax) kao i do sada. Ako primetiš da nisam uneo Beograd-Vračar, onda znaj da je viša sila u pitanju... Ali kad ta vanredna situacija prođe, naknadno će sve biti uneto, to obećavam... Wink
Sačuvana

ptprince
Moderator
Van mreže Van mreže

Le Petit Prince

« Odgovor #61 poslato: 21. Новембар 2008. u 13:21 »

Ja ću uneti svoje podatke kada prođe 'zla krv', a i kad ih budem imao. Do tada, mrka kapa. Žao mi je, zameranja najviše.
Jednom će i baza biti lepo popunjena, i to ne samo 'ručno'. Nadam se. Imam toliko toga da ubacim ovde, ali opet se pitam zašto to da radim, kad će neko da me pljune...

Inače, nekoliko poslednjih postova pripada temi Baza podataka. Admini, premestite odgovarajuće postove.
Sačuvana

Ali na tvojoj maloj planeti bilo je dovoljno da svoju stolicu privučes nekoliko koraka i da posmatraš zalazak Sunca kad god zaželis...
-Jednog dana video sam četrdeset i tri puta kako sunce zalazi!
ptprince
Moderator
Van mreže Van mreže

Le Petit Prince

« Odgovor #62 poslato: 21. Новембар 2008. u 13:22 »

Tako... a sada da se vratimo na pitanje o Portalu. Gde je, da li će nam se jednom vratiti. Svestan svih planova i slobodnog vremena koje trošimo na forum, ne očekujem da će se nešto skoro desiti. Strpljen-spašen... Moji tekstovi čekaju portal!
Sačuvana

Ali na tvojoj maloj planeti bilo je dovoljno da svoju stolicu privučes nekoliko koraka i da posmatraš zalazak Sunca kad god zaželis...
TRSTENIK
Van mreže Van mreže

« Odgovor #63 poslato: 21. Новембар 2008. u 17:11 »

Naravno da postoje opravdani razlozi, brojne obaveze, moj PtPrince, ali ako te svakodnevno ima na drugim "rubrikama" SerbianMeteo foruma,  onda zaista ne vidim problem unosa Tmin i Tmax... ukupno šest cifara i dve zapete... Pozdrav!
Sačuvana

Stefano
Administrator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #64 poslato: 22. Новембар 2008. u 19:44 »

Dragane pricali smo o tome, sve to stoji, ali bilo kakva obaveza makar to bilo i sest cifara i dve zapete su pritisak... a obaveza ionako svi imamo i previse.
Sačuvana

TRSTENIK
Van mreže Van mreže

« Odgovor #65 poslato: 23. Новембар 2008. u 06:48 »

Dragane pricali smo o tome, sve to stoji, ali bilo kakva obaveza makar to bilo i sest cifara i dve zapete su pritisak... a obaveza ionako svi imamo i previse.

Sve je OK Stefano, razumeo sam i tebe i PtPrinca... Samo sam se vratio godinu dana unazad i podsetio na decembarsku "euforiju" 2007.godine, kada se niko nije žalio na nedostatak vremena za tih pet-šest cifara i dve zapete... Bilo je to samo moje zapažanje (vidljivo i iz aviona!) i sećanje na vreme od pre godinu dana kada je krenula Baza podataka, a svi tada udariše "ura, ura...!" Naravno, kako ko želi i može, ja ću po svome... U svakom slučaju, pozdrav i tebi!
Sačuvana

Boda Tajson
Administrator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #66 poslato: 23. Новембар 2008. u 20:10 »

U pravu je Dragan sto se tice zacetka baze. Bilo je vise entuzijazma. Dosta je vremena utroseno na to, taman onoliko koliko bih potrosio da narednih par godina unosim podatke za jednu stanicu, po dva minuta dnevno. Sa druge strane, razumem da ljudi imaju puno obaveza pa im ne treba jos i ovo. Mozda bi i mene mrzelo...

Da ne duzim jer ne volim da pisem duge postove, svi ste manje-vise u pravu Grin
Sačuvana

Eat healthy. Exercise often. Die anyway.
TRSTENIK
Van mreže Van mreže

« Odgovor #67 poslato: 24. Новембар 2008. u 05:46 »

U pravu je Dragan sto se tice zacetka baze. Bilo je vise entuzijazma. Dosta je vremena utroseno na to, taman onoliko koliko bih potrosio da narednih par godina unosim podatke za jednu stanicu, po dva minuta dnevno. Sa druge strane, razumem da ljudi imaju puno obaveza pa im ne treba jos i ovo. Mozda bi i mene mrzelo...

Da ne duzim jer ne volim da pisem duge postove, svi ste manje-vise u pravu Grin

Dakle, bez komentara! Sve ovo je Petre i moja teza! Ostajem samo dosledan svom 13381, više ne gledam druge i neću da znam njihove razloge...  Nisu o tome govorili decembra lane! Čak, neki su bili predugačko preambiciozni! Bio sam kratak! Hvala tebi za ogroman trud! I pozdrav!
« Poslednja izmena: 24. Новембар 2008. u 06:04 TRSTENIK » Sačuvana

TRSTENIK
Van mreže Van mreže

« Odgovor #68 poslato: 28. Новембар 2008. u 03:43 »

Dakle, bez komentara! Sve ovo je Petre i moja teza! Ostajem samo dosledan svom 13381, više ne gledam druge i neću da znam njihove razloge...  Nisu o tome govorili decembra lane! Čak, neki su bili predugačko preambiciozni! Bio sam kratak! Hvala tebi za ogroman trud! I pozdrav!

Odgovor samom sebi! Slagao sam! I te kako gledam druge unose. Ja, jedinlka 13381 ne značim ništa! Sve ovo oko Baze podataka dalo mi je čak "krila" da osmatram i unosim  (osmotrene!) još žešće i kada nije vreme za to! Još uvek, po meni važi, veliko hvala za Novi Sad - Šančevi (Jovan), Beograd - Vračar (Vlada) i neki tamo Trstenik! Vidim, problemi "stoje" i nadalje sa stanicom "Cerak", kažem sebi, Bože zdravlja biće bolje! Od ostalih sam, lično, odavno i "digao ruke"! Naravno, ovo se ne odnosi na AMS stanice "Knjaževac" i "Inđija", koje su autometski vezane na meteo unos, ali, opet primećujem, ne mogu da vidim "dušu" njihovih podataka, osmotrenu količinu oblačnosti, prethodno stanje vremena i opis vremena! To nam AMS stanice ( i nove generacije!) dugo neće dati! Otuda je Baza podataka SerbianMeteo specifična, sa "dušom", ali, žalosno, sveli smo se na "tri slova".... Pozdrav svima i idemo dalje! Cheesy

P.S. E, da! Drage moje kolege, "kliknite" na Bazu podataka samo jednom, pogledajte dugačku listu registrovanih stanica i dobrovoljno prijavljenih unosilaca podataka! Onda će vam biti jasno o čemu moja malenkost u ovoj rubrici piše danima! Ili sam ja "lud"?...  a, pošteno, nisam više  ni pametan oko Baze... Ponavljam, beše to vreme, početkom decembra lane sa mnogo "ura, ura...!"

I, konačno, "navukao sam se" na Bazu podataka i potom "skinuo" sa redovnih postova "mesečnih dekada na Forumu", a onda ste mi pobegli! Svaka čast izuzecima....         Au, ubiće me Boda (Petar) zbog dužine posta... Šta mi bi!? Ćao, vidimo se u brojčanoj Bazi podataka! Cheesy
« Poslednja izmena: 28. Новембар 2008. u 05:07 TRSTENIK » Sačuvana

TRSTENIK
Van mreže Van mreže

« Odgovor #69 poslato: 29. Новембар 2008. u 06:00 »

Hvala Vlado na unetim podacima za Beograd -Vračar, vidim izgubili smo "Novi Sad - Šančevi".... a i nema veze... dok ne budu skunuli i ovaj deo SerbianMeteo "sklopa"  (naprasno!), ja ću biti redovan....(voleo bih da to bude na godišnjicu!)... Zanimljivo je da deo osnivača odustaje i to tako olako! .... I ako! Ja svoje podatke beležim ponajviše za sebe i kod sebe! Ne zbog administratora i moderatora! Tri radio i Tv stanice (ovog dela zapadnog Pomoravlja) samo su koristile (koriste još!) ove podatke iz Trstenika! Naćičemo drugi (makar E-mail komunikaciju sa njima!)  Pričaonca je, ipak, ovde "prvak sveta"!I to se vidi iz aviona! Ćao! Cheesy
« Poslednja izmena: 29. Новембар 2008. u 06:13 TRSTENIK » Sačuvana

amaterko
Van mreže Van mreže

« Odgovor #70 poslato: 29. Новембар 2008. u 22:11 »

Hvala, dragi kolega i prijatelju Dragane, na lepim rečima... Wink Kad si noću u prilici, piši mi kao ono letos... Wink Sve najbolje, kolega... Cheesy
Sačuvana

TRSTENIK
Van mreže Van mreže

« Odgovor #71 poslato: 30. Новембар 2008. u 16:39 »

Hvala, dragi kolega i prijatelju Dragane, na lepim rečima... Wink Kad si noću u prilici, piši mi kao ono letos... Wink Sve najbolje, kolega... Cheesy

Važi Vlado... pisaću ti uskoro! Svako dobro i tebi... Pozdrav iz Trstenika!
P.S. Raduje me danas pogled na Bazu podataka, kada sam ponovo ugledao podatke za Novi Sad - Šančevi! Nisam ni sumnjao, Jovan je - Jovan! Pozdrav!
Sačuvana

Stefano
Administrator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #72 poslato: 30. Новембар 2008. u 20:26 »

Dragane, zar nije malo, u najblazu ruku, degutantno da u jednom postu pises kako ce neko skinuti i "ovaj deo", kako osnivaci "odustaju" od ovog (inace uzgred, ja ne odustajem, nego me nema na forumu iz objektivnih razloga) a posle nastaje euforija kada se pojave podaci iz nekog grada.

Ko hoce nek upisuje u bazu ko nece ne mora. Ali latentno pozivanje na odgovornost "neuspeha" baze osnivacima foruma nikako ne stoji.
Sačuvana

TRSTENIK
Van mreže Van mreže

« Odgovor #73 poslato: 01. Децембар 2008. u 03:50 »

Dragane, zar nije malo, u najblazu ruku, degutantno da u jednom postu pises kako ce neko skinuti i "ovaj deo", kako osnivaci "odustaju" od ovog (inace uzgred, ja ne odustajem, nego me nema na forumu iz objektivnih razloga) a posle nastaje euforija kada se pojave podaci iz nekog grada.

Ko hoce nek upisuje u bazu ko nece ne mora. Ali latentno pozivanje na odgovornost "neuspeha" baze osnivacima foruma nikako ne stoji.

Naravno Stefano! I ja se iskreno nadam opstanku Baze podataka, bar to priželjkujem lično! Uostalom, dižem ruke,  rekao sam to napred  već, od mnogih od vas! Bez opravdanja na slobodno vreme i zauzetost.Ni mi baš "ne visimo o čiviluku!" svakodnevno! O tome je trebalo da pišete Bodi (Petru) početkom decembra prošle godine, a ne da da se čovek muči da unese i pravi obrassce koji postoje sada, a svela se, ponavljam, "knjiga" na tri slova - Vlsda, Jovan i Dragan! Dakle, decembra lane pokazalo se - "krečili smo badava" ! Pozdrav i tebi!

P.S. ovo sve nije tebi Stefano lično izrečeno, već mnogima koji se, ipak, nadimaju "očevima" ove stavke Foruma SerbianMeteo... Hvala!

Da i to, vidim taj izraz "degutantno", dakle, po naški,  previod je "odvratno"... i meni  je tako mnogo šta  - baš tako!
« Poslednja izmena: 01. Децембар 2008. u 04:14 TRSTENIK » Sačuvana

ptprince
Moderator
Van mreže Van mreže

Le Petit Prince

« Odgovor #74 poslato: 01. Децембар 2008. u 09:13 »

Apsolutno saglasan sa Stefanom! Ali, nekako smo navikli na nerazumevanje... Ima raznih. Možeš po milijardu puta govoriti, ali nema slušanja.
S druge strane, ne želim da se upuštam u projekte koji će biti tema ovakvog pljuvanja. Sve je ovo na dobrovoljnoj bazi, te nema apsolutno nikakvog osnova za ovakve prozivke i pjuvanje.
Meni je samo žao što se ova tema koristi za lična nezadovoljstva i prepucavanja.
Sačuvana

amaterko
Van mreže Van mreže

« Odgovor #75 poslato: 01. Децембар 2008. u 13:56 »

Apsolutno saglasan sa Stefanom! Ali, nekako smo navikli na nerazumevanje... Ima raznih. Možeš po milijardu puta govoriti, ali nema slušanja.
S druge strane, ne želim da se upuštam u projekte koji će biti tema ovakvog pljuvanja. Sve je ovo na dobrovoljnoj bazi, te nema apsolutno nikakvog osnova za ovakve prozivke i pljuvanje.
Meni je samo žao što se ova tema koristi za lična nezadovoljstva i prepucavanja.

Ove gore boldovane reči su krajnje neprimerene za javnu upotrebu... To bi, bar ti kao moderator, morao da znaš... A izgleda da ne znaš...
Sačuvana

Transmat
Van mreže Van mreže

« Odgovor #76 poslato: 01. Децембар 2008. u 14:19 »

Stvarno Pt prince, sto si se izbezobrazio pa pocinjes da koristis rijeci koje nisu primjerene za veoma obrazovane osobe, kakvu te uostalom smatram.  Prema tome Lips Sealed   Wink  i kuliraj 
Sačuvana
Brandzi
Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #77 poslato: 01. Децембар 2008. u 14:19 »

E ljudi stvarno ovo vise postaje presipanje iz supljeg u prazno...zaista ne vidim razloga da se o tome toliko raspravlja. Jedni teraju jedno drugi drugo i ni jedni ni drugi nece popustiti ni za milimetar. 
S jedne strane slazem se sa Draganom i amaterkom, Boda je jako puno vremena potrosio na Portal da bi se sve to tek tako bacilo u vodu. Previse!
A opet kontam da i vi ostali (Pedja, Stefano) nemate vremena...pa ok... resite probleme pa kada budete mogli nastavite.
Cheesy
Sačuvana

Zivot je lep, samo ga treba znati ziveti...
Joe
Administrator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #78 poslato: 01. Децембар 2008. u 14:24 »

Aj sad svi iskulirajte malo i popijte piće.   
Sačuvana

Bolje ispasti glup nego iz autobusa. Cheesy
Transmat
Van mreže Van mreže

« Odgovor #79 poslato: 01. Децембар 2008. u 14:51 »

Tako je Joe, to i ja predlazem  
Sačuvana
SerbianMeteo

Sačuvana
Stranice: 1 2 3 [4] 5   Idi gore
  Štampaj  

Prebaci se na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Srpski prevod: Jovan Turanjanin | Sitemap Ispravan XHTML 1.0! Ispravan CSS!